HASBRO-MOBIILISOVELLUKSEN TIETOSUOJAHUOMAUTUS

(Päivitetty viimeksi: 13 June 2018)

Hasbro välittää yksityisyydestäsi

 

Olemme Yhdysvalloissa sijaitseva Hasbro, Inc. Valmistamme leluja ja pelejä, joita myydään eri puolilla maailmaa.

Tässä kerromme, miten käytämme ja säilytämme tietoja turvallisesti aina, kun käytät jotakin alla mainituista sovelluksistamme. Varmista, että luet tämän koko tekstin huolellisesti, ja pyydä aikuista selittämään sinulle kohdat, joita et ymmärtänyt.

Vanhemmat ja aikuiset: osiot, joiden otsikko on ”AIKUISILLE”, antavat aiheesta lisätietoja.

AIKUISILLE: Hasbro, Inc. on kansainvälinen leluyhtiö, jonka päätoimisto on Yhdysvalloissa, mutta jolla on tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Se on kaikkien mobiilisovellusten käsittelemien henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Tämä mobiilitietosuojahuomautus (“tietosuojahuomautus”) kertoo, miten Hasbro, Inc. ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä yhteisesti “Hasbro”, “me”, “meidän”, tai “meitä”) kerää, käyttää ja julkaisee tietoja, kun alla lueteltuja mobiilisovelluksia tai mitä tahansa muita mobiilisovelluksia, joissa tämä tietosuojahuomautus on julkaistu, käytetään (jäljempänä yhteisesti “mobiilisovellukset” tai “sovellukset”).

Mikä ESRB on ja mitä he tekevät Hasbron puolesta?

Olemme pyytäneet ESRB:ta tarkistamaan, miten sovelluksemme käyttävät tietoja ja pitävät niitä turvassa ja varmistamaan, että kaikki on kunnossa. ESRB tarkistaa sovelluksemme myös jatkossa.

AIKUISILLE: Tämä tietosuojahuomautus ja siinä näkyvä ”ESRB privacy certified” -sertifiointitunnus osoittavat, että Hasbro on Entertainment Software Rating Boardin Privacy Certified -ohjelman (“ESRB”).pätevä luvanhaltija ja osallistuva jäsen. Lisätietoja on saatavilla osoitteesta http://www.esrb.org/privacy/index.aspx. Yksityisyytesi suojaamiseksi olemme vapaaehtoisesti ottaneet käyttöön tämän tietosuoja-aloitteen ja arvioiduttaneet ja sertifioineet mobiilisovellukset ESRB Privacy Certified -sertifioinnilla, jotta voisimme vastata vakiintuneisiin verkkotietojen keräämis- ja käyttömenettelyihin. Tämän tietosuojaohjelman luvanhaltijana toimiminen tarkoittaa sitä, että ESRB tarkastaa mobiilisovelluksemme ja muut täytäntöönpano- ja vastuullisuusmekanismimme säännöllisesti ja itsenäisesti.

Pyydämme, että luet tämän tietosuojahuomautuksen huolellisesti.

SISÄLLYSLUETTELO

  1.    Sovellukset
  2.    Omat tietosi
  3.    Kuka näkee sovelluksesta saadut tiedot?
  4.    Missä sovelluksesta saatuja tietoja säilytetään?
  5.    Miten kauan sovelluksesta saatuja tietoja säilytetään?
  6.    Huomautus vanhemmille
  7.    Sinulla on tietoihisi liittyviä oikeuksia ja valituksentekomahdollisuus
  8.    Henkilötietojesi pitäminen turvassa
  9.    Jos olet Kaliforniassa
  10.    Miten voit kysyä meiltä kysymyksiä
  11.    Milloin tämä voi muuttua ja miten?

1. Sovellukset

Tällä sivulla kertomamme asiat koskevat vain alla mainittuja sovelluksia. Sekä kaikkia muita sovelluksiamme, joissa voit lukea tämän.

AIKUISILLE: Tämä tietosuojahuomautus on voimassa yllä ilmoitetusta Viimeksi päivitetty -päivämäärästä alkaen ja koskee vain tietoja, jotka Hasbro kerää seuraavien mobiilisovellusten ja muiden Hasbron julkaisemien mobiilisovellusten käyttäjiltä, jotka viittaavat tähän tietosuojahuomautukseen:

Beyblade Burst
Dance Code
Equestria Girls
Forcelink
Furby Connect World
FurReal Makers: Protomax
FurReal Friends: Get Up & Go Go
Hanazuki: Full of Treasures
HeroVision: Iron Man
Littlest Pet Shop Your World
Love2Learn Elmo
My little Pony: Friendship Celebration
Play-Doh Touch
Smart R2-D2
Star Wars Studio FX
Transformers: Robots in Disguise

Jos sovellustasi ei ole mainittu yllä, kerromme siitä lisää jossain muualla, tai se on mahdollisesti jonkun muun valmistama sovellus, ei meidän. Siinä tapauksessa sinun kannattaa tarkistaa, mitä he sanovat sovelluksestaan ja tietojesi käytöstä.

AIKUISILLE: Tämä tietosuojahuomautus ei koske mitään muita tietoja, joita Hasbro kerää muilla tavoilla. Selkeyden vuoksi: tämä tietosuojahuomautus ei koske mitään Hasbron verkkosivustoja, Hasbron muita mobiilisovelluksia, jotka eivät viittaa tähän, Hasbron muita verkkosovelluksia (eli sosiaalisen median kanavia) tai mitään muita sovelluksia, verkkosivustoja tai verkkopalveluita, joita ylläpitävät muut yritykset tai organisaatiot ja joihin saatamme viitata.

Minkä tahansa kolmannen osapuolen mobiilisovelluksen, verkkosivuston tai verkkopalvelun käyttö on kyseisen kolmannen osapuolen oman soveltuvan tietosuojahuomautuksen ja käyttöehtojen alaista, ja suosittelemme, että luet kolmansien osapuolten tietosuojahuomautukset ja käyttöehdot ennen kuin lähetät henkilö- tai muita tietoja tai käytät kyseisiä mobiilisovelluksia, verkkosivustoja tai verkkopalveluja.

2. Omat tietosi

Saamme joitain tietoja älylaitteesta, jolla käytät sovellustamme (ehkä se on äitisi tai isäsi matkapuhelin tai iPad), ja siitä, miten käytät sovellusta (kutsumme näitä "pelitiedoiksi"). Pyrimme saamaan nämä tiedot tavalla, jotka pitävät omat tietosi suojassa.

Pyrimme parhaamme mukaan siihen, ettemme saa henkilötietojasi, kuten osoitettasi. Emme halua tietää niitä. Haluamme vain tietää, miten sovellustamme käytetään, kuten esimerkiksi miten kauan peliä pelataan.

Ensimmäisen pelikerran aikana käytetyt laitetiedot

Saamme joitain tietoja älylaitteelta, jolla käytät sovellustamme (ehkä se on isäsi tai äitisi matkapuhelin tai iPad) välttääksemme tietojen toistamista ja jotta sinun olisi helppo leikkiä sovellustemme kanssa, mutta yritämme tehdä sen tavalla, joka pitää nämä tiedot turvassa.

AIKUISILLE: Ennen kuin sovellusta käytetään ensimmäisen kerran, sovellus käyttää sen laitteen laitetunnusta ja IP-osoitetta, jolle se on asennettu, luodakseen satunnaistetun tunnisteen (eli ”salatun tunnuksen”, jota kutsumme nimellä "sovellustunnus"), joka on sovellukselle ainutlaatuinen. Sovelluksemme eivät lähetä laitetunnusta tai IP-osoitetta meille tai kolmansille osapuolille eikä sovelluksemme käytä näitä tietoja mihinkään muuhun. Tietoja käytetään vain ainutlaatuisen sovellustunnuksen luomiseen. Käyttäjä ei voi nähdä laitteellaan tätä sovellustunnusta. Sovellustunnuksen luominen tapahtuu vain silloin, kun sovellus avataan ensimmäisen kerran ja yhdistyy Internetiin, eikä sitä tehdä uudelleen, ellei sovelluksen asennusta ensin poisteta ja sitten asenneta uudelleen.

Laitetunnuksen käyttäminen on suunniteltu niin, että sovellustunnuksen perusteella on lähes mahdotonta päätellä alkuperäisiä tietoja (laitetunnusta, IP-osoitetta). Lisäksi sovellustunnus on ainutlaatuinen jokaisen mobiilisovelluksen kohdalla. Jos poistat sovelluksemme ja hankit sitten saman sovelluksen samalle laitteelle, sovellustunnus on eri. Jos hankit saman sovelluksen eri laitteille, jokaisen laitteen sovellustunnus on eri, vaikka sama henkilö käyttäisi samaa sovellusta eri laitteilla. Yhden laitteen sovellustunnus ei jaa tai ”tunne” toisen sovelluksen, laitteen tai alustan sovellustunnusta.

Sovelluksemme käyttää laitteesi tietoja (esim. arvaa maan ja kaupungin) varmistaakseen, että saat oikean sovelluksen oikealla kielellä, ja auttaakseen sinua käyttämään sovellusta ja kertomaan sinulle asioita, jotka haluat ehkä tietää sovelluksestasi tai lelustasi.

AIKUISILLE: Hasbro tietää laitteen tyypin, laitteen käyttöjärjestelmän (esim. iOS tai Android) ja kielivalinnan, laitteen käyttämän mobiiliverkko-operaattorin (esim. Elisa, DNA, Telia) ja arvaa maan ja kaupungin (laitteen käyttämien verkkotietojen perusteella) ja laitetunnuksen (jos laite on yhdistetty Internetiin). Tämän kaiken tarkoituksena on se, että laitteelle asennettaisiin oikea versio sovelluksesta oikealla kielellä (jos esim. maa on Ranska, asennettaisiin ranskankielinen versio), että käyttäjä saa soveltuvan sovelluksen ja että voisimme suorittaa sopimuksemme tai oikeutetut sovellustemme toimittamiseen ja ylläpitoon liittyvät liiketoimintaan liittyvät etumme.

Pelitiedot

Pelitietojen avulla voimme päätellä, miten lapset ja aikuiset käyttävät sovellustamme, jotta voimme tehdä siitä paremman, helpomman ja hauskemman käyttää. Saamme pelitiedot aina, kun käytät sovellusta, jos sinulla on käytössäsi Internet. Pyrimme parhaamme mukaan siihen, ettemme saa henkilötietojasi, kuten osoitettasi. Haluamme vain tietää, miten sovellustamme käytetään, kuten esimerkiksi miten kauan peliä pelataan.

AIKUISILLE: Sovellustunnusta käytetään apuna muiden kuin henkilökohtaisten analytiikka- ja tilastotietojen keräämisessä, kun ne liittyvät sovellustemme käyttöön ja pelin pelaamistietoihin (yhdessä pelitiedot), kuten istunnon kestoon (kauanko sovelluksella pelattiin), mitä pelitasoja sovelluksessa saavutettiin, oliko sovellus yhdistettynä Hasbron leluun jne. Sitä voidaan käyttää myös toimittamaan sovelluksen sisäisiä viestejä pelaamisesta (katso alla), minkä voi poistaa käytöstä laitteesi asetuksissa.

Käytämme näitä pelitietoja, joita ei voi yhdistää tiettyihin käyttäjiin, omiin oikeutettuihin liiketoimintaan liittyviin etuihimme, suuntausten analysoimiseen, sovellustemme hallinnoimiseen, virheenkorjaukseen ongelmatapauksissa sekä kerätäksemme väestötietoja käyttäjistämme kokonaisuutena (esim. montako käyttäjää on tietyssä maassa tai tietyllä alueella), jotta voimme parantaa sovelluksiamme ja lelujamme.

Vaikka pelitiedot liittyvät sovellustunnukseen, emme yhdistä näitä tietoja käyttäjien henkilötietoihin. Vaikka joku tietäisikin sekä sovellustunnuksen, laitteen tyypin, käyttöjärjestelmän, laitteen kielen, pelitilastot, mobiiliverkko-operaattorin että arvioidun kaupungin ja maan, se ei riittäisi sovellusta käyttävän yksilön tunnistamiseen. Tästä huolimatta Hasbro rajoittaa sitä, ketkä sen työntekijöistä voivat nähdä tiettyihin tietoihin liittyvän sovellustunnuksen. Palveluntarjoajamme (katso alta) näkevät vain yhdistetyt tiedot.

Joidenkin sovellusten tapauksessa maa- ja kielitietoja käytetään tarkistamaan näyttääkö Hasbro mainoksia kyseisessä maassa (katso alta) ja jos näyttää, millä kielellä ne näytetään, tai jos ei, varmistaa niiden näyttämättömyyden.

Katso mitä sovelluksesi tekee

Alla olevassa taulukossa sovelluksesi rivillä oleva (valintamerkki) tarkoittaa sitä, että käytämme kyseisiä tietoja. Esimerkiksi Beyblade Burstissa käytämme moninpelitunnusta, tiedämme, onko sovelluksessa napsautettu Hasbron mainosta ja niin edelleen – kaikki tämä selitetään tarkemmin taulukon jälkeen. Käytämme pelitietoja jokaisen luettelossa mainitun sovelluksen tapauksessa.

MobiilisovellusKerätyt tiedot
MoninpelitunnusHasbron mainosta napsautettuSovelluksen sisäinen ostos tehtyLelun skannaaminenLelun yhdistäminen
Beyblade Burst
 
Dance Code    
Equestria Girls  
 
Force Link 
   
Furby Connect 
FurReal Friends: Get Up & Go Go 
   
FurReal Makers: Protomax 
  
Hanazuki   
HeroVision: Iron Man 
 
 
Littlest Pet Shop: Your World 
 
Love2Learn Elmo 
  
My Little Pony: Friendship Celebration   
 
Play-Doh Touch 
 
Smart R2-D2 
  
Star Wars Studio FX 
 
Transformers: Robots in Disguise   
 

Mitä taulukko tarkoittaa?

Moninpelitunnus

Joissain sovelluksissa, kuten Beyblade Burstissa, voit valita pelinimen esimääritetystä luettelosta ja pelata muita lapsia vastaan Internetin välityksellä, määrittää ystäväluetteloita ja seurata parhaiden pelaajien edistymistä. Säilytämme näiden pelien voitot ja häviöt, mutta emme tiedä kuka olet pelinimesi perusteella.

AIKUISILLE: Beyblade Burstin kaltaiset sovellukset sallivat käyttäjien pelata pelejä yhdessä verkossa kolmannen osapuolen pelialustan kautta (Exit Gamesin Photon-pilvi). Tämä vaatii ainutlaatuisen ja pysyvän lisätunnisteen (“Blader-tunnus”) käyttöä.Pelaaja valitsee kaksi kuvitteellista nimeä, molemmat kahdesta Hasbron luomasta erillisestä ja ennalta määritetystä luettelosta. Sovellus lisää nimeen automaattisesti satunnaisen numeron (jotta pelaajat, jotka käyttävät samaa kaksiosaista nimeä, voidaan erottaa toisistaan). Näin pelaaja ei voi valita nimeä vapaasti eikä häntä voi siis tunnistaa nimensä perusteella. Blader-tunnus on sovelluksessa ainutlaatuinen, mutta sitä ei voi yhdistää käyttäjään (muuten kuin ottelun pelaamiseksi pelin käyttöliittymässä). Blader-tunnus lähetetään yhdessä laitealustan (iOS tai Android), pelipalvelimen autentikointivaltuuden ja sovelluksen versionumeron kanssa pelialustalle. Siellä näitä erittäin rajallisia tietoja käytetään yhdistämään kaksi pelaajaa, jotka ovat pyytäneet peliä, ”peliaulassa”. Henkilötietoja (Blader-tunnusta lukuun ottamatta) ei lähetetä eivätkä pelaajat voi viestiä toistensa, Hasbron tai pelialustan kanssa (keskusteluominaisuutta ei ole).

Blader-tunnusta ei tallenneta Photon-pilvialustassa istuntoa pidempään, millä tarkoitetaan aikaa, jonka aikana yksittäinen ottelu pelataan loppuun (katso alta kohta Miten kauan sovelluksesta saatuja tietoja säilytetään), mutta Hasbro säilyttää pelitiedot, kuten voitot ja häviöt (Blader-tunnuksilla) istunnon jälkeen.

Pelaajat voivat luoda omia voittajataulukoitaan pelialustalle pelaajien tuntemien ystävien kesken ja turnamentteja varten, jotka sisältävät Blader-tunnuksen ja joissa näkyy on otteluiden voittajat ja häviäjät. He voivat muokata/poistaa henkilökohtaisia voittajataulukoitaan, lisätä/poistaa ystäviä Blader-tunnuksen perusteella jne. Pelaajat voivat myös liittyä alueellisiin voittajataulukoihin, kun he pelaavat turnamenteissa ja otteluissa.

Hasbron mainosta napsautettu

Kun käytät sovellustamme, saatamme näyttää sinulle mainoksia muista valmistamistamme sovelluksista ja leluista. Joskus mainoksen katsominen tarkoittaa, että saat lisää asioita sovellukseesi ilmaiseksi.

Sovelluksemme kertoo meille, onko joku käyttänyt sovellustasi ja napsauttanut siinä näkyvää mainosta, mutta se ei kerro meille nimeäsi tai sitä, kuka olet. Emme myöskään lähetä sinulle mainoksia sen perusteella, miten käytät sovellusta.

AIKUISILLE: Sovelluksemme näyttävät vain Hasbro-tuotteiden ja -palveluiden sekä niihin liittyvien tapahtumien, kuten Beyblade-kilpailujen, mainoksia, mutta ei minkäänlaisia kolmansien osapuolten mainoksia.

Tämä kohta tarkoittaa sitä, että joku sovelluksen käyttäjistä on napsauttanut Hasbron mainosta. Saamme tiedot vain siitä, onko joku napsauttanut tiettyä sovelluksessa näytettävää mainosta sekä sovelluksen sovellustunnuksen. Tässäkään tapauksessa IP-osoitetta tai muita tietoja ei lähetetä sovellustunnuksen kanssa, pelitietoja lukuun ottamatta. Emme tiedä kuka napsautti mainosta. Emme kohdista mainoksia tai lähetä mainoksia käyttäjän käyttäytymisen perusteella.

Sovelluksen sisäinen ostos tehty

Myymmekö sinulle jotain sovelluksessa?

Joskus voit ostaa käytettäviä asioita sovelluksissamme. Varmista, että sinulla on vanhemman lupa ennen kuin ostat mitään! Sovelluksemme kertoo meille, ostiko joku sovellustamme käyttävä sen kautta jotain, mutta se ei kerro meille nimeäsi tai sitä, kuka olet.

Jos ostat jotain jossakin sovelluksistamme, ostat sen sovelluskauppojen kautta, et meiltä. Sinun tulee tarkistaa se, mitä he kertovat tiedoistasi. Jos siirryt sovelluskauppaan tai toiselle verkkosivustollemme sovelluksestamme, kerromme sinulle, ettei se ole osa meidän toimintaamme.

Jos ostat jotain jossakin sovelluksistamme, emme saa tietoa siitä, miten se maksettiin tai kuka sen osti. Meille kerrotaan vain se, mihin sovellukseen ostokset lähetetään.

AIKUISILLE: Tämä tarkoittaa virtuaalisten tuotteiden ostamista niitä koskevassa sovelluksessa tai muissa sovelluksissa. Jotkut sovelluksemme tarjoavat tämän ominaisuuden (merkitty (valintamerkillä) yllä olevan taulukon kohdassa ”Sovelluksen sisäinen ostos tehty”). Myymme vain Hasbron sovelluksen sisäisiä virtuaalisia kohteita kyseiseen sovellukseen, emme myy tai markkinoi mitään kolmansien osapuolten tuotteita.

Jos ostos tehdään, luottokorttitietoja tai muita maksutietoja kerää ja käsittelee kolmannen osapuolen palveluntarjoaja (esim. Google Play, Applen App Store, Amazon, PayPal), mutta niitä ei koskaan kerrota meille.

Ilmoitamme sinulle, kun poistut sovelluksesta tai osoitat muulla tavoin, että olet siirtymässä kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen.

Lelun skannaaminen

Joissain sovelluksissa voit käyttää laitteesi kameraa tarkastellaksesi lelusi erikoista merkintää tai ”koodia”, jotta saat lisää asioita peliisi. Tätä kutsutaan lelun/koodin skannaamiseksi.

Käytämme skannausta vain siihen, että saat lisää asioita sovellukseesi. Kuvaa ei tallenneta mihinkään. Sovellus ei lähetä kuvaa meille tai kellekään muulle emmekä käytä skannausta mihinkään muuhun. Meille kerrotaan vain se, että sovelluksesi teki lelun/koodin skannauksen ja että lisätuotteet on avattu.

AIKUISILLE: Jotkin sovellukset saattavat myös käyttää laitteen kameraa skannatakseen koodin jostain tuotemerkityistä leluistamme ja/tai muista markkinointimateriaaleista, mikä on merkitty sarakkeessa ”Lelun skannaaminen” yllä olevassa taulukossa.

Selkeyden vuoksi kerrottakoon, että Hasbro voi käyttää näitä koodiskannaustietoja esimerkiksi: avaamaan pelin sisäisen hahmot tai pelin sisäisen esineen (esim. pelihahmon lisätarvikkeen tai parannuksen, joka näyttää edistymistä pelissä).

Me saamme tiedon siitä, että koodi on skannattu, sekä sovellustunnuksen ja avatun virtuaalisen kohteen nimen.

Lelun yhdistäminen

Joissain sovelluksissa, kuten Furby Connectissa, voit saada sovelluksen lähettämään uusia asioita lelullesi, kuten uuden laulun. Tai joissain toisissa tapauksissa voit käyttää sovellustasi lelusi hallitsemiseen tai muuttamaan sitä, mitä se tekee. Tai jos leikit lelullasi, kun sovellus on auki, kuten Hanazukin tapauksessa, se avaa ja käyttää sovelluksen sisäisiä esineitä ja kykyjä.

Meille kerrotaan, jos näin tapahtuu ja mitä lelulle lähetettiin.

AIKUISILLE: Tämä tarkoittaa sitä, että sovellus on yhdistänyt Hasbro-leluun Bluetoothin välityksellä lähettääkseen leluun sisältöä, kuten uuden laulun. Me saamme tiedon tästä yhdessä sovellustunnuksen kanssa. Jotkut leluistamme saattavat käyttää RFID- tai äänivesileimaa Bluetoothin sijaan saavuttaakseen saman yleisen tarkoituksen, joka on lelun ja sovelluksen välinen viestintä. Kumpikaan näistä teknologioista ei jaa tietoja kanssamme, ja ne toimivat vain viestintäprotokollana sovelluksen ja sovelluksen kanssa toimivan lelun välillä.

Sovelluksiamme voidaan käyttää lähettämään uutta sisältöä jne. leluihimme. Jotkut sovellukset voivat hallita ”etänä” lelua Bluetooth-yhteydellä, mutta lelusta ei lähetetä takaisin sovellukseen mitään muuta kuin pelitiedot. Sovelluksemme voivat myös lähettää laiteohjelmistopäivityksiä leluun, mutta vain, jos pyydät sitä tekemään niin. Laiteohjelmistopäivitykset on tarkoitettu pääasiallisesti siihen, että sovelluksen sallitaan jatkossakin toimia lelun kanssa, jos laitteen käyttöjärjestelmä päivittyy tai jos sovellukseen päivitetään uusia peliominaisuuksia.

Emme käytä laitteen Bluetooth- tai muita viestintätoimintoja mihinkään muuhun kuin sovelluksella ja yhdistetyllä lelulla leikkimiseen tavalla, joka on ilmoitettu pakkauksessa tai muussa markkinointimateriaalissa.

 

Sovelluksesi voi kertoa sinulle asioita, kuten sen, että et ole katsonut jotain tiettyä videota vielä tai jos sovelluksessa on uusia asioita, joita voit tehdä tai kokeilla. Jos et halua, että sovelluksesi kertoo sinulle mitään, pyydä vanhempaasi muuttamaan laitteen asetuksia.

AIKUISILLE: Jotkin mobiilisovelluksista saattavat lähettää paikallisia ilmoituksia käyttäjän laitteeseen. Paikalliset ilmoitukset toimivat eri tavalla kuin push-ilmoitukset. Tarkemmin sanottuna paikalliset ilmoitukset ovat viestejä, jotka toimitetaan suoraan mobiilisovelluksen kautta eivätkä ne vaadi käyttäjän henkilötietojen keräämistä tai käyttöä (lukuun ottamatta sovellustunnusta, jota käytetään sen huomioimiseen, että viesti on käynnistetty ja lähetetty). Paikallinen ilmoitus voi esimerkiksi kertoa käyttäjille, että he eivät ole katsoneet tiettyä videota tai kertoa, sovelluksessa automaattisesti toimivan ajastimen avulla, että Furblingit ovat valmiita kuoriutumaan. Ota huomioon, että voit kieltäytyä paikallisten ilmoitusten saamisesta laitteessa muuttamalla laitteen asetuksia.

Muuta

Jos sinulla on Beyblade Burst, voit kirjoittaa muistiin koodin, jonka sovellus näyttää profiilisivullasi. Jos poistat sovelluksen, voit käyttää tätä koodia palauttaaksesi kaiken sovelluksen sisäisen etenemisesi.

AIKUISILLE: The “Palautuskoodi” liittyy Hasbron yksityisessä AWS-peli-isäntätietokannassaan säilyttämiin pelitietoihin. Se mahdollistaa sen, että pelaajat voivat palata sovellukseen sen viimeisimmässä tilassa. Sovellus luo palautuskoodin ensimmäisellä käyttökerrallaan automaattisesti. Se annetaan helpottamaan sitä, kun pelaajat haluavat palauttaa pelinsä sen jälkeen, kun sovellus on poistettu heidän käyttämältään laitteelta. Pelaaja ei voi palauttaa jonkun muun peliä tai hakea palautuskoodeja. Hasbro tietää pelin etenemisen vain palautuskoodin perusteella.

Jos sinulla on My Little Pony: Friendship Celebration or Love2Learn Elmo, voit ottaa kuvia ja tallentaa ne laitteellesi. Sovelluksemme ei kuitenkaan lähetä valokuvia meille tai kellekään muulle.

AIKUISILLE: Love2Learn Elmo (eli Fun2Learn Elmo)- ja My Little Pony: Friendship Celebration -sovellukset antavat käyttäjille mahdollisuuden ottaa kuvia ja tallentaa ne sovelluksen sisäiseen valokuva-albumiin tai käyttäjän mobiililaitteelle. Näitä kuvia ei tallenneta ylimääräisellä ”metadatalla” (milloin ja missä kuva otettiin jne.) emmekä me kerää tai jaa niitä. Emme myöskään suosittele sinua jakamaan niitä muiden kanssa. Ota huomioon, että nämä tallennetaan laitteesi valokuvasovellukseen yksityistä käyttöäsi varten ja sen takia ne käyttävät muistia kuvatiedostojen koon mukaisesti.

Jos sinulla on Hasbro Star Wars Studio FX App, voit kuvata videoita ja tallentaa ne laitteellesi. Sovelluksemme ei kuitenkaan lähetä videota meille tai kellekään muulle.

AIKUISILLE: Huomaa, että Star Wars Studio FX antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa sekä ääni- että erikoistehosteita sisältävän videotallenteen ja tallentaa sen sovellukseen tai käyttäjän omalle mobiililaitteelle. Näitä videotallenteita ei kuitenkaan jaeta käyttäjien kanssa sovelluksen välityksellä, emmekä me tallenna tai jaa niitä. Emme myöskään suosittele sinua jakamaan niitä muiden kanssa.

Emme saa tai käytä laitteellasi olevia valokuvia, nauhoitteita tai videoita.

AIKUISILLE: Meille ei lähetetä emmekä saa käyttöoikeutta laitteen kuvakirjaston kuviin tai laitteen ääni- tai videokirjastojen ääni- tai videotallenteisiin.

Emme käytä kameran laitetta mihinkään muuhun emmekä käytä mitään muita laitteen ominaisuuksia tai toimintoja ellei se ole tarpeen sovelluksen käytön kannalta (esim. Love2Learn Elmo -kuvat yllä).

Mobiilisovelluksemme eivät ota laitteen toiminnasta kuvakaappauksia tai tee muita samankaltaisia toimintoja.

Kaikki sovellukset voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä päivityksiä varten ja saattavat aika ajoin lähettää meille pelitietoja.

3. Kuka näkee sovelluksesta saadut tiedot?

Myös muut henkilöt ja yritykset voivat nähdä pelitiedot, jotta sovelluksemme toimisi jatkossakin ja olisi entistäkin hauskempi.

Saatamme mahdollisesti käyttää sovelluksemme tietoja myös muista hyvistä syistä. Esimerkiksi suojataksemme sinua, meitä tai jotakuta muuta tai jos laki tai poliisi sanoo, että meidän on käytettävä niitä johonkin. Emme usko, että niin käy käyttämiemme tietojen kanssa, mutta jos niin kuitenkin käy, ilmoitamme siitä sinulle, jos se on mahdollista.

AIKUISILLE: Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, Localyticsia, auttamaan meitä mobiilisovelluksiin liittyvien analytiikka- ja tilastotietojen (pelitiedot) keräämisessä ja mainosten näyttämiseen tietyissä sovelluksissa.

Käytämme Microsoft Power BI:a (Microsoft, Inc.) tarjoamaan koontinäytön Hasbron työntekijöille, jotta he voivat luoda raportteja yhdistetyistä pelitiedoista.

Kolmansien osapuolten sovelluskehittäjillämme on mahdollisuus käyttää yhdistettyjä tietoja Localyticsissa Localytics-koontinäyttöjen avulla, jotta he voivat perusteellisesti testata ja ottaa käyttöön sovellustemme analytiikkatapahtumia.

Käytämme Amazon Web Services (Amazon.com, Inc.) -palveluita tallentaaksemme sisältöä, kuten sovelluksissamme näkyviä videoita ja mainoksia ja pelitietoja Hasbron omalla AWS:n sisäisellä yksityisalueella.

Joissain sovelluksissa käytämme YouTubea säilyttämään ja lähettämään Hasbron sovelluksessa näkyviä videoita Hasbron YouTube-kanavalta, mutta olemme pyrkineet suunnittelemaan sen niin, että Google ei saa mitään tietoja sovelluksesta paitsi ne tiedot, jotka se tarvitsee videon lähettämisen, sillä käytämme YouTuben API:a tuottamaan raakavideosyötteen, jota hallinnoimme omalla YouTube-kanavallamme (eli voimme näin estää sinua seuraamasta hyperlinkkejä toisiin videoihin tai verkkosivustoihin tai estää sen osoittamisen, että videot tulevat YouTube-kanavalta, estää mainonnan videota ennen, jälkeen tai sen kehysten ympärillä ja estää YouTuben verkkoselainevästeiden tai -merkkien asettamisen sovellukseesi tai laitteeseesi).

Moninpelien, kuten Beyblade Burstin, tapauksessa käytämme Exit Gamesin Photon-pilven verkkomoninpelialustaa. Ottelutilastot, jotka liittyvät Blader-tunnukseesi, lähetetään Amazon Web Services -tallennustilaamme siksi, että sinun ja muiden pelaajien sovelluksessa pelaamien otteluiden tulokset voidaan säilyttää ja sinun ja muiden pelaajien eteneminen voittajataulukoissa voidaan näyttää.

Vain käyttäjät Yhdysvalloissa: Ota huomioon, että NERF Energy -sovelluksemme kautta kerätyt analytiikka- ja tilastotiedot jaetaan UnitedHealthCaren kanssa. Näitä tietoja käytetään kuitenkin vain NERF Energy -sovelluksen sisäisten toimintojen valvomiseen eikä niitä liitetä yksilön terveystietoihin tai muihin henkilötietoihin.

Emme jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa muuten kuin tässä tietosuojahuomautuksessa kuvatulla tavalla tai mobiilisovellusten yhteydessä, mukaan lukien:

Ryhmämme yritykset, kolmansien osapuolten myyjät, konsultit ja muut palveluntarjoajat tai kumppanit, jotka työskentelevät puolestamme sovellusten kanssa ja tarvitsevat käyttöoikeuden tietoihisi, jotta he voivat tehdä työnsä. Nämä tahot (mukaan lukien yllä mainitut) ovat hyväksyneet sen, että heidän on ylläpidettävä meiltä saamiemme henkilötietojen luottamuksellisuutta, turvallisuutta ja eheyttä, ja sen, että he eivät saa käyttää henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tämän tietosuojahuomautuksen kuvaamiin tai muihin soveltuvan lain sallimiin tai vaatimiin tarkoituksiin.
Kun uskomme, että on tarpeen tai oikein (i) noudattaa soveltuvaa lakia tai säädöstä tai lakiprosessia tai vastata laillisiin pyyntöihin, jotka tulevat toimivaltaisilta oikeusviranomaisilta; (ii) toteuttaa, määrittää, puolustaa tai suojata Hasbron ja sen työntekijöiden, agenttien, käyttäjien ja muiden kolmansien osapuolten omaisuutta, mukaan lukien sopimustemme, menettelyidemme ja soveltuvan mobiilisovelluksen käyttöehtojen toteuttaminen, sekä suojata mobiilisovellustemme tai tuotteidemme petollista, vilpillistä, epätarkoituksenmukaista tai laitonta käyttöä; ja (iii) suojata sinun tai kenen tahansa muun elintärkeitä etuja tai suojata Hasbron, käyttäjiemme tai kenen tahansa kolmannen osapuolen turvallisuutta; sekä minkä tahansa todellisen tai ehdotetun sulautuman, yhtiön omaisuuden myynnin, konkurssin tai uudelleenorganisoinnin, minkä tahansa tai koko yrityksemme toisen yhtiön toimesta tapahtuvan rahoittamisen tai hankinnan yhteydessä, kunhan ilmoitamme ostajalle, että sen saa käyttää kaikkia henkilötietojasi vain tämän tietosuojahuomautuksen ilmoittamiin tarkoituksiin.
Luvallasi kuka tahansa.

4. Missä sovelluksesta saatuja tietoja säilytetään?

Rajoitamme tietoja, jotka saamme pelitietoihin. Pyrimme parhaamme mukaan siihen, ettemme saa henkilötietojasi, kuten osoitettasi.

Mutta jos haluat tietää: säilytämme pelitietoja Yhdysvalloissa. Jos päätämme säilyttää pelitietoja jossain muualla, varmistamme, että se on sallittua.

AIKUISILLE: Pyrimme yllä kuvatun tavan mukaisesti siihen, ettemme kerää mitään henkilötietoja.

Säilytämme kaikkien sovellusten pelitietoja Yhdysvalloissa sekä muissa maissa, joissa meillä on muita toimistoja tai joissa palveluntarjoajamme sijaitsevat. Näiden maiden tietosuojalait saattavat poiketa oman maasi laeista. Olemme kuitenkin ottaneet käyttöön suojakeinoja, jotka vaativat, että kaikkia mahdollisesti keräämiämme henkilötietoja suojataan tämän tietosuojahuomautuksen mukaisesti. Näihin kuuluvat Euroopan komission mallisopimuslausekkeiden käyttö henkilötietojen siirroissa ryhmämme yritysten välillä, mikä vaatii sitä, että kaikki ryhmän yritykset suojaavat ETA:n alueelta saatuja henkilötietoja Euroopan unionin tietosuojalain mukaisesti.

5. Miten kauan sovelluksesta saatuja tietoja säilytetään?

Rajoitamme tietoja, jotka saamme pelitietoihin. Pyrimme parhaamme mukaan siihen, ettemme saa henkilötietojasi, kuten osoitettasi. Jos haluat kuitenkin tietää, poistamme yleensä kaikki pelitiedot, kun emme enää tarvitse niitä.

AIKUISILLE: Pyrimme yllä kuvatun tavan mukaisesti siihen, ettemme kerää mitään henkilötietoja.

Jos meillä on sovellukseen liittyviä henkilötietojasi, säilytämme henkilötietosi niin kauan, kun se on kohtuullisesti tarpeen tämän tietosuojahuomautuksen tavoitteiden täyttämiseksi ja säilytysmenettelyidemme mukaisesti, jos sovellettavissa, elleivät soveltuvat lait ja/tai säädökset vaadi pidempää säilytysaikaa.
Kun Beyblade Burstin tapauksessa lyhyt pelaajien yhdistämisistunto on ohi, Photon-pilveen lähetetyt tiedot tuhotaan (paitsi yhteysvirheen tapauksessa, jolloin tiedot säilytetään 14 päivän ajan ongelmanratkaisutarkoituksiin). Ottelun jälkeen pelitilastot, kuten voittaja/häviäjä ja Blader-tunnus, lähetetään Hasbrolle.

6. Huomautus vanhemmille

Jos et ole vielä 13-vuotias, pyydä vanhempaasi lukemaan tämä osuus.

AIKUISILLE: Hasbro on kehittänyt mobiilisovellukset niin, että ne ovat nautinnollinen kokemus myös alle 13-vuotiaille käyttäjille. Keskustele tästä tietosuojahuomautuksesta alle 13-vuotiaiden lastesi kanssa, jotta he ymmärtävät paremmin miten mobiilisovelluksia käytetään ja mitä tietoja heiltä saatetaan pyytää, kun he käyttävät mobiilisovelluksia. Hasbro uskoo siihen, että sen kävijöiden tiedottaminen tarkoilla ja riittävillä tiedoilla mobiilisovelluksista auttaa päättämään miten mobiilisovelluksia käytetään ja pitämään käyttäjien yksityisyyden suojattuna. Jos sinulla on tähän tietosuojahuomautukseen liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Hasbro on sitoutunut noudattamaan Children’s Online Privacy Protection Actia (”COPPA”), joka on liittovaltion laki, jonka tarkoituksena on suojata lapsia verkossa. Otamme lasten yksityisyyden vakavasti ja kannustamme vanhempia olemaan alati aktiivisia lastensa yksityisyyden ja verkkokokemuksen suojaamisessa. Emme kerää käyttäjiltämme henkilötietoja muuten kuin tässä tietosuojahuomautuksessa kuvatulla tavalla.

7. Sinulla on tietoihisi liittyviä oikeuksia ja voit tehdä valituksia

Olemme kertoneet sinulle, että yritämme olla keräämättä henkilötietojasi, kuten osoitettasi. Jos olet sitä mieltä, että olemme kuitenkin keränneet niitä, pyydä vanhempaasi pyytämään, että poistamme sen tai tekemään jonkun muun toimen, jonka sinä tai vanhempasi haluatte meidän tekevän.

Jos olet Euroopassa, sinulla on tietoihisi liittyviä oikeuksia. Se tarkoittaa sitä, että voit saada meidät tekemään tiettyjä asioita henkilötiedoillasi tai estää meitä tekemästä tiettyjä asioita tiedoillasi, ja voit tehdä valituksen, jos et pidä siitä, mitä teemme tiedoillasi.

Yritämme erittäin kovasti varmistaa, ettemme saa mitään henkilötietojasi vaan pelkkiä pelitietoja.

Jos meillä kuitenkin on henkilötietojasi ja asut Euroopassa, voit saada meidät tekemään jonkin tai kaikki seuraavista:

Kertomaan sinulle, mitä tietoja meillä on sinusta ja mitä me teemme niillä
Korjaamaan henkilötietosi, jos niissä on virheitä
Estämään meitä tekemään jotakin henkilötietojesi osilla
Olemaan käyttämättä henkilötietojasi, kun muita asioita selvitetään
Ottamaan henkilötietosi pois meiltä ja lähettämään ne jollekulle muulle
Estämään tietynlaisen markkinoinnin näyttämisen sinulle.

Jos haluat kysyä meiltä jostakin näistä aiheista, katso alta, miten saat meihin yhteyden.

Jos haluat tietää tästä lisää, sinun kannattaa pyytää vanhempiasi kertomaan sinulle aiheesta tarkemmin.

AIKUISILLE: Tietojesi (tai lapsesi) tietojen tarkasteleminen, päivittäminen tai poistaminen:Kuten aiemmin on mainittu, emme kerää yksittäisten käyttäjien henkilötietoja muuten kuin tässä tietosuojahuomautuksessa mainituilla tavoilla. Jos kuitenkin uskot, että sovelluksemme on tahattomasti kerännyt sinun ja/tai lapsesi henkilötietoja, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja [suora linkki]. Toteutamme pyyntösi mielellämme.

Jos olet Euroopan talousalueen asukas ja meillä on joitakin sinun tai lapsesi henkilötietojasi (yhteisnimitys henkilötiedot), seuraavat tietosuojaoikeudet ovat voimassa:

  • Jos haluat käyttää, korjata, päivittää henkilötietojasi tai pyytää henkilötietojesi poistoa, voit tehdä niin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä otsikon “Miten saat meihin yhteyden” alla olevia yhteystietoja.

  • Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Voit käyttää myös kaikkia näitä oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä otsikon “Miten saat meihin yhteyden” alla olevia yhteystietoja.

  • Sinulla on oikeus meidän sinulle milloin tahansa lähettämästämme kieltäytyä markkinointiviestinnästä. Voit toteuttaa tämän oikeuden napsauttamalla ”Peruuta tilaus”- tai ”Kieltäydy”-linkkiä meidän sinulle lähettämissämme markkinointisähköposteissa. Jos haluat kieltäytyä muista markkinointimuodoista (kuten posti- tai puhelinmyynnistä), ota meihin yhteyttä otsikon “Miten saat meihin yhteyden”alla olevien yhteystietojen avulla.

  • Jos olemme vastaavasti keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi luvallasi, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta peruuttamista ennen tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen eikä se vaikuta sellaiseen henkilötietojen käsittelyyn, joka suoritetaan jonkin muun kuin suostumukseen perustuvien laillisten käsittelyperusteiden mukaisesti.

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen: (i) voit käyttää, korjata, päivittää niitä ja pyytää niiden poistamista; (ii) voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä; (iii) voit pyytää meitä rajoittamaan niiden käsittelyä; (iv) voit pyytää niiden siirrettävyyttä; ja (v) voit kieltäytyä markkinointiviestinnästä. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle siitä, että keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Jos haluat lisätietoja aiheesta, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Vastaamme yksilöiltä vastaanottamiimme pyyntöihin, kun he haluavat toteuttaa tietosuojaoikeuksiaan soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

8. Henkilötietojesi pitäminen turvassa

Yritämme olla saamatta mitään henkilötietojasi. Mutta teemme kuitenkin toimia, joiden tarkoituksena on pitää mahdollisesti saamamme henkilötiedot turvassa.

AIKUISILLE: Pyrimme yllä kuvatun tavan mukaisesti siihen, ettemme kerää mitään henkilötietoja. Hasbro on kuitenkin ottanut käyttöön menettelyitä, joiden tarkoituksena on suojata mitä tahansa sen mahdollisesti saamia henkilötietoja katoamiselta, väärinkäytöksiltä ja luvattomalta käytöltä, julkaisemiselta, muuttamiselta ja/tai tuhoutumiselta. Hasbro esimerkiksi pyrkii antamaan käyttöoikeuden henkilötietoihin vain niille työntekijöille, joilla on laillinen liiketoiminnallinen syy niiden käyttämiseen. Hasbro myös tarkastaa turvallisuustoimenpiteensä säännöllisesti ottaakseen huomioon soveltuvan uuden teknologian ja päivitetyt tavat.

Yrityksistämme huolimatta pyydämme sinua ottamaan huomioon, että mitkään turvallisuustoimenpiteet eivät ole täydellisiä tai täysin varmoja. Siksi Hasbro ilmoittaa käyttäjille mistä tahansa tietoturvaloukkauksista, jotka koskevat mitä tahansa Hasbron mahdollisesti heistä saamiaan henkilötietoja, soveltuvan lain vaatimalla tavalla.

9. Jos olet Kaliforniassa

Emme anna muiden saada mitään sovellus- tai pelitietojasi, jotta he voisivat kohdistaa sinulle myyntiä.

AIKUISILLE: Vuodesta 2005 alkaen Kalifornian siviilioikeuden kohta 1798.83 sallii Kalifornian asukkaiden pyytää tiettyjä tietoja, jotka liittyvät henkilötietojen julkaisemiseen kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Emme tietoisesti jaa Hasbron mobiilisovellusten kautta keräämiä henkilötietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointikäyttöön. Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää julkaisumenettelystämme, ota meihin yhteyttä:

Hasbro, Inc.
Attn: App Administrator
1027 Newport Avenue, Mailstop: A906
Pawtucket, RI 02861, USA
(800) 255-5516

10. Miten voit kysyä meiltä kysymyksiä

Toivomme, että autoimme sinua ymmärtämään sitä, miten käytämme tietojasi. Jos haluat tietää lisää, voit napsauttaa tästä kysyäksesi meiltä mitä tahansa, tai voit pyytää vanhempaasi soittamaan meille, lähettämään meille sähköpostia tai kirjeen alla olevien tietojen avulla:

AIKUISILLE: Ota yhteyttä:

Jos sinulla on tähän tietosuojahuomautukseen liittyviä kysymyksiä tai huolia, eli jos uskot, että sovelluksemme on tahattomasti kerännyt sinun ja/tai lapsesi henkilötietoja, ota meihin yhteyttä:

Vanhemmat ja asiakkaat, jotka ovat Yhdysvaltojen ulkopuolella:

Sähköposti: consumer_affairs@hasbro.co.uk

Ilmainen puhelinnumero: 00800 2242 72 76

Tai kirjoita meille osoitteeseen:
Hasbro Consumer Affairs Department
PO Box 43
Newport
Gwent NP19 4YH

Tietosuojaviranomaispyyntöjen osalta ota yhteyttä osoitteeseen DPO@hasbro.com.

Vanhemmat ja asiakkaat, jotka ovat Yhdysvalloissa:

Hasbro, Inc.
Attn: App Administrator
1027 Newport Avenue, Mailstop: A906
Pawtucket, RI 02861
(800) 255-5516

Muiden ongelmien tapauksessa ota yhteyttä osoitteessa http://corporate.hasbro.com/en-us/consumer-care.

Kuten yllä on mainittu, Hasbro on ESBR:n Privacy Certified -ohjelman luvanhaltija. Jos olet sitä mieltä, ettemme ole vastanneet yksityisyyteen liittyvään kysymykseesi tai kysymykseesi ei ole vastattu riittävissä määrin, ota yhteyttä ESRB:hen osoitteessa https://www.esrb.org/privacy/contact.aspx, tai:

ESRB
Attn: Privacy Certified Program
420 Lexington Avenue, Suite 2024
New York, NY 10170, Yhdysvallat
privacy@esrb.org

11. Milloin tämä voi muuttua ja miten?

Saatamme muuttaa sitä, mitä täällä lukee. Ylhäällä oleva päivämäärä osoittaa sen, milloin viimeksi muutimme tätä.

AIKUISILLE: Saatamme muuttaa tämän tietosuojahuomautuksen kohtia milloin tahansa (kuten esimerkiksi reagoidaksemme laillisiin, teknisiin tai liiketoiminnallisiin muutoksiin) ja kerromme, milloin muutoksia on tehty, muuttamalla tämän tietosuojahuomautuksen yläosassa olevaa päivämäärää. Kun päivitämme tätä tietosuojahuomautusta, ilmoitamme siitä sinulle riittävillä toimenpiteillä, jotka määrittyvät tekemiemme muutosten merkittävyyden mukaisesti. Pyydämme lupasi mihin tahansa olennaisiin tietosuojahuomautuksen muutoksiin silloin, kun soveltuvat tietosuojalait niin vaativat.