Hasbron verkkosivustojen tietosuojailmoitus

Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojesi yksityisyyttä sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien mukaisesti. Termillä ”me” ja sen taivustusmuodoilla (esim. ”meitä” ja ”meidän”) tässä tietosuojailmoituksessa viitataan Hasbro, Inc. -yhtiöön ja mihin tahansa sen tytäryhtiöistä, yhdessä ”Hasbro”). Tämä tietosuojailmoitus koskee tietoja, joita keräämme, kun käytät verkkosivustojamme ja muita verkkotuotteita ja -palveluja, joilla tämä tietosuojailmoitus esitetään (yhdessä ”verkkosivusto” tai ”verkkosivustot”).

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tietosuojailmoituksen alaosassa olevien ota yhteyttä -yhteystietojen kautta.

Saatamme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain vasteena lakiin, teknisiin seikkoihin tai liiketoimintaan liittyviin muutoksiin. Kun päivitämme tietosuojailmoituksen, ryhdymme asianmukaisiin toimiin ilmoittaakseemme siitä sinulle tekemiemme muutosten merkittävyyden mukaisesti. Hankimme suostumuksesi kaikkiin oleellisiin tietosuojailmoituksen muutoksiin, jos ja kun tätä vaaditaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Näet milloin tämä tietosuojailmoitus viimeksi päivitettiin katsomalla ”viimeksi päivitetty” -päivämäärän tämän tietosuojailmoituksen yläosasta.

 

Sisällysluettelo

 

  1. Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?
  2. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi.
  3. Lailliset perusteet henkilötietojen käsittelylle.
  4. Miten suojaamme henkilötietosi?
  5. Kansainväliset tiedonsiirrot.
  6. Kolmannen osapuolen sivustot.
  7. Tietosuojaoikeutesi.
  8. Miten otat meihin yhteyttä.
 
  1. Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

    Henkilötiedot, joita keräämme sinusta, kuuluvat seuraaviin kategorioihin:

    • Evästeet ja samankaltaiset jäljitysteknologiat

      Käytämme evästeitä ja samankaltaisia jäljitysteknologioita (yhdessä “evästeet“) kerätäksemme henkilötietoja sinusta. Lisätietoja käyttämiemme evästeiden tyypistä, niiden käytöstä ja miten voit hallita evästeitä saat evästeilmoituksestamme.

    • Vapaaehtoisesti antamasi tiedot

      Tietyt sivustomme osat saattavat pyytää sinua tarjoamaan henkilötietoja vapaaehtoisesti: saatamme esimerkiksi pyytää sinua antamaan yhteystietosi, jotta voit rekisteröidä tilin meillä, tilaamaan markkinointiviestintää meiltä, ja/tai lähettämään meille tiedusteluja. Henkilötiedot, joita sinua pyydetään antamaan ja syyt siihen, miksi sinua pyydetään antamaan ne, selvitetään sinulle silloin, kun pyydämme sinua antamaan henkilötietosi.

    • Tiedot, joita keräämme automaattisesti

      Kun vierailet verkkosivustollamme, saatamme kerätä tiettyjä tietoja laitteeltasi automaattisesti. Joissakin maissa, mukaan lukien joissakin Euroopan talousalueen maissa, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

      Tiedot, joita keräämme automaattisesti, saattavat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi, laitetyypin, yksilöllisen laitetunnistenumeron, selaintyypin, laajemman maantieteellisen sijainnin (esim. maa- tai kaupunkitason sijainnin) tai muita teknisiä tietoja. Saatamme myös kerätä tietoja siitä, miten laitteesi on ollut vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, mukaan lukien vieraillut sivut sekä napsautetut linkit.

      Näiden tietojen kerääminen antaa meille mahdollisuuden ymmärtää paremmin verkkosivustoillamme käyviä vierailijoita, mistä he tulevat ja mikä sisältö verkkosivustollamme kiinnostaa heitä. Käytämme tätä tietoa sisäisiin analyysitarkoituksiimme ja parantamaan verkkosivustomme laatua ja oleellisuutta vieraijoillemme. Huomaathan, että käytämme koostettuja (eli ei-yksilöllisiä) tietoja näihin analyyttisiin tarkoituksiin.

    • Tiedot, joita saamme kolmansien osapuolten lähteistä.

      Ajoittain saatamme saada henkilötietoja sinusta kolmansien osapuolten lähteistä (kuten verkkosivuanalytiikasta), mutta vain jos olemme tarkistaneet, että näillä kolmansilla osapuolilla on joko sinun suostumuksesi tai laillinen lupa, tai heitä vaaditaan lain mukaan luovuttamaan sinun henkilötietojasi meille.

      Käytämme analytiikkapalveluita ja kolmansien osapuolten ohjelmistoja (tarkemmat tiedot täällä) auttamaan meitä ymmärtämään, miten käyttäjät pääsevät verkkosivustoille ja käyttävät niitä. Nämä työkalut ja palvelut käyttävät evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita laitteita tai teknologioita palveluissamme voidakseen jäljittää tietoliikennettä. Kerätyt tiedot sisältävät yleensä sellaisia tietoja kuten IP-osoitteesi, Internet-palveluntarjoajasi, verkkoselaimesi, verkkosivuilla käytetyn ajan, napsautetut linkit sekä sivuilla näkyvät mainokset. Käytämme näitä tietoja parantamaan verkkosivustojamme sekä käyttäjäkokemusta, näkemään, mitkä alueet ja verkkosivustojemme ominaisuudet ovat suosittuja sekä laskemaan vierailujen määrää. Katso ”Evästeet ja samankaltaiset jäljitysteknologiat”.

    • Kolmansien osapuolten mainokset

      Voimme valtuuttaa kolmansia osapuolia mainostamaan tuotteitamme ja palveluitamme muilla verkkosivustoilla. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita laitteita tai teknologioita keräämään tietoja vierailuistasi verkkosivustoillamme. Kerätyt tiedot sisältävät yleensä sellaisia tietoja kuten IP-osoitteesi, verkkoselaimesi, katsotut verkkosivut, verkkosivuilla käytetyn ajan, napsautetut linkit sekä ostitko mainostetun tuotteen. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät tätä tietoa toimittamaan mainoksia ja/tai sisältöä, joka on kohdennettu kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Saadaksesi lisätietoja kohdennetusta kolmansien osapuolten mainonnasta sekä miten kiellät tietojesi käytön tällä tavoin Digital Advertising Alliance -liittoon kuuluvien yritysten toimesta vieraile sivustolla www.aboutads.info/choice tai www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Voit katsoa luetteloamme kolmansista osapuolista (täällä) nähdäksesi, mitkä kolmansien osapuolten palveluntarjoajat tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden tietojen käytön kieltämiseen Digital Advertising Alliance (DAA) ja/tai Network Advertising Initiative (NAI) -järjestöjen sivustoilla. Hasbro ei ole vastuussa kolmansien osapuolten kieltovalintavaihtoehtojen tai -ohjelmien tehokkuudesta tai niiden noudattamisesta tai näiden kieltovalintavaihtoehtoja tai -ohjelmia koskevista lausunnoista.

  2. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi?

    Saatamme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville vastaanottajakategorioille:

    • yhtiömme yrityksille, kolmansien osapuolten toimittajille ja kumppaneille jotka toimittavat tietojenkäsittelypalveluita meille (esimerkiksi tukemaan verkkosivustomme toteutusta, toiminnallisuutta tai parantamaan sen turvallisuutta), tai jotka muuten käsittelevät henkilötietoja tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin tai joista ilmoitetaan sinulle, kun keräämme henkilötietojasi
    • mille tahansa pätevälle lainvalvontaelimelle, sääntely- tai valtionvirastolle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos uskomme luovuttamisen olevan välttämätöntä (i) sovellettavan lain tai säädöksen johdosta, (ii) laillisten oikeuksiemme harjoittamiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi tai (iii) suojellaksemme sinun tai jonkun toisen henkilön elintärkeitä etuja
    • todelliselle tai potentiaaliselle ostajalle (ja sen edustajille ja neuvonantajille) minkä tahansa todellisen tai ehdotetun yrityskaupan, fuusion tai hankinnan yhteydessä, edellyttäen, että ilmoitamme ostajalle, että sen tulee käyttää henkilötietojasi vain tässä tietosuojailmoituksessa määrättyihin tarkoituksiin
    • kenelle tahansa muulle henkilölle, jos suostut tietojen luovutukseen.
  3. Lailliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

    Lailliset perusteet yllä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuvat kyseisistä henkilötiedoista sekä asiayhteydestä, jossa niitä keräämme.

    Yleensä keräämme henkilötietoja sinulta vai, (i) kun tarvitsemme henkilötietoja suorittaaksemme sopimusta, joka meillä on kanssasi, (ii) kun käsittely on oikeutetun etumme mukaista eivätkä sinun tietosuojaoikeutesi tai perusoikeudet tai -vapaudet sitä rajoita tai (iii) kun meillä on siihen sinun suostumuksesi. Joissakin tapauksissa meillä saattaa myös olla laillinen velvollisuus kerätä henkilötietoja sinulta, tai saatamme muuten tarvita henkilötietojasi suojellaksemme sinun tai jonkun toisen henkilön elintärkeitä etuja.

    Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja mukautuaksesi laillisiin vaatimuksiin tai suorittaaksemme sopimuksen kanssasi, teemme tämän selväksi asianmukaisella hetkellä ja kerromme sinulle, onko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (sekä mahdolliset seuraukset siitä, jos et anna henkilötietojasi).

    Samoin jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi oikeutetun intressimme perusteella (tai kolmannen osapuolen oikeutetun intressin perusteella), selvitämme sinulle asianmukaisella hetkellä, mitä nuo oikeutetut intressit ovat.

    Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja laillisista perusteista, joilla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, otathan meihin yhteyttä kohdassa “Miten otat meihin yhteyttä” mainituilla tavoilla.

  4. Miten suojaamme henkilötietosi?

    Hasbro on luonut käytäntöjä henkilötietojesi suojaamiseksi katoamiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, muuttamiselta ja/tai tuhoamiselta. Hasbro esimerkiksi pyrkii antamaan pääsyn henkilötietoihin vain työntekijöille, jotka suorittavat oikeutettua liiketoimintoa. Hasbro myös tarkastaa turvatoimensa ajoittain toteuttaakseen asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet yksityisyytesi turvaamiseksi.

    Hasbro säilyttää tietojasi oikeutettuja liiketoimintatarkoituksia varten niin kauan kuin tilisi on aktiivinen ja/tai niin kauan kuin on kohtuudella välttämätöntä tarjotaksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme. Hasbro myös säilyttää tietosi niin kauan kuin on kohtuudella välttämätöntä laillisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi, ristiriitojen selvittämiseksi ja sopimustemme toteuttamiseksi. Saatamme myös säilyttää välimuistiin tallennettuja tai arkistoituja kopioita tiedoistasi kohtuullisen ajan. Kun meillä ei enää ole oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, joko poistamme tai anonymisoimme ne tai, mikäli tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu arkistoihin), säilytämme henkilötietojasi suojattuina ja eristämme ne lisäkäsittelyltä, kunnes niiden poistaminen on mahdollista.

    Yrityksistämme huolimatta huomaathan, että mikään turvatoimi ei ole täydellinen eikä läpitunkematon. Siten Hasbro ilmoittaa käyttäjille tietomurrosta, kun Hasbro määrittää, että tämä on kohtuudella välttämätöntä sovellettavan lain mukaan.

  5. Kansainväliset tiedonsiirrot

    Kun mahdollista, yritämme pitää tämän verkkosivuston kautta meille välittämäsi tiedot Euroopan talousalueen sisällä. Osana verkkosivustomme kautta tarjottuja palveluita antamasi tiedot voidaan kuitenkin siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin. Näin saattaa tapahtua esimerkiksi silloin, jos jokin palvelimistamme on ETA:n ulkopuolella sijaitsevan Hasbro Group -yrityksemme isännöimä tai jokin palveluntarjoajistamme sijaitsee ETA:n ulkopuolisessa maassa.

    Saatamme myös jakaa tietoja yhtiömme yritysten välillä, jotka sijaitsevat eri maissa ympäri maailmaa. Jos tarvitset muiden yhtiön yritysten yhteystietoja, ota meihin yhteyttä. Näissä maissa ei ehkä ole samanlaisia tietosuojalakeja kuin ETA:ssa. Jos siirrämme tietojasi ETA:n ulkopuolelle tällä tavoin, takaamme asianmukaisilla tavoilla, että kaikkia sinuun liittyviä henkilötietoja suojataan riittävästi.

    Muuten kuin tässä tietosuojailmoituksessa ilmoittamilla tavoilla emme luovuta mitään henkilötietojasi ilman lupaasi.

  6. Kolmannen osapuolen sivustot

    Emme ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojaperiaatteista ja -käytännöistä, vaikka niihin olisi linkki verkkosivustoltamme, ja suosittelemme, että katsot jokaisen vierailemasi verkkosivuston käytännöt.

    Lisäksi, jos olet tullut verkkosivustollemme kolmannen osapuolen verkkosivustolta tai muusta verkkopalvelusta, emme voi olla vastuussa tuon kolmannen osapuolen verkkosivuston tietosuojaperiaatteista tai -käytännöistä ja suosittelemme, että katsot tämän verkkosivuston tai verkkopalvelun käytännöt tai otat yhteyttä sen omistajaan tai operaattoriin, jos sinulla on kysyttävää.

  7. Tietosuojaoikeutesi

    Sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

    • Jos haluat pääsyn henkilötietoihisi, korjata, päivittää tai pyytää niiden poistamista, voit tehdä niin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä “Miten otat meihin yhteyttä” -otsikon alla mainituilla tavoilla.
    • Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Voit harjoittaa näitä oikeuksiasi ottamalla meitä yhteyttä “Miten otat meihin yhteyttä” -otsikon alla mainituilla tavoilla.
    • Sinulla on oikeus kieltää sinulle lähettämämme markkinointiviestintä milloin vain. Voit harjoittaa tätä oikeuttasi napsauttamalla ”peruuta tilaus” tai ”poistu postituslistalta” -linkkejä sinulle lähettämissämme markkinointisähköposteissa. Kieltääksesi muunlaisen markkinoinnin (kuten markkinoinnin postitse tai telemarkkinoinnin) otathan meihin yhteyttä “Miten otat meihin yhteyttä” -otsikon alla mainituilla tavoilla.
    • Samoin jos keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin vain. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta minkään suorittamamme käsittelyn lainmukaisuuten ennen suostumuksesi peruuttamista, eikä se tule vaikuttamaan henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla lainmukaisilla perusteilla kuin suostumuksesi perusteella.

    Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi suhteen: (i) niihin pääsy, oikeus korjata, päivittää tai pyytää niiden poistamista; (ii) vastustaa henkilötietojesi käsittelyä; (iii) pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä; (iv) pyytää niiden siirrettävyyttä; ja (v) kieltää markkinointiviestintä. Voit harjoittaa näitä oikeuksiasi ottamalla meitä yhteyttä “Miten otat meihin yhteyttä” -otsikon alla mainituilla tavoilla. Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Lisätietoja saat paikalliselta tietosuojaviranomaiseltasi.

    Vastaamme pyyntöihin, joita saamme yksilöiltä, jotka haluavat harjoittaa tietosuojaoikeuksiaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

  8. Miten otat meihin yhteyttä

    Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Hasbro, Inc. -yhtiö.

    Jos sinulla on kysyttävää tai huolia siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

    Sähköposti: askhasbro@hasbro.co.uk

    Ilmainen puhelinnumero: 00800 2242 72 76

    Tai kirjoita meille osoitteeseen:
    Hasbro Consumer Affairs Department
    PO Box 43
    Newport
    Gwent NP19 4YH

    DPO-pyyntöjen kohdalla ota meihin yhteyttä osoitteessa DPO@hasbro.com.