HASBRO MOBILALKALMAZÁS – ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

(Utolsó frissítés: 13 June 2018)

A Hasbro kiemelten kezeli az adatbiztonságot

 

A nevünk „Hasbro, Inc.”, és az Egyesült Államokban találhatsz meg bennünket. Játékokat készítünk, amelyekkel a világ minden táján találkozhatsz.

Itt elmondjuk, hogy hogyan használjuk fel az adatokat, és hogyan gondoskodunk azok biztonságáról minden alkalommal, amikor az alább említett alkalmazásaink bármelyikét használod. Mindenképpen gondosan olvasd végig az itt leírtakat, és ha valamit nem értesz, kérj meg egy felnőttet, hogy magyarázza el.

Szülők és felnőttek: a „FELNŐTTEKNEK” megjelölésű szakaszok további részleteket és tudnivalókat tartalmaznak.

FELNŐTTEKNEK: A Hasbro, Inc. egy nemzetközi játékgyártó vállalat, amelynek központja az Egyesült Államokban található, de számos leányvállalattal rendelkezik világszerte, és a mobilalkalmazásokhoz feldolgozott bármilyen személyes adat kezelője.

A jelen Mobilalkalmazások adatvédelmi szabályzata („Mobile Privacy Policy” – MPP) tartalmazza, hogy a Hasbro, Inc. és leányvállalatai (a továbbiakban összefoglalóan: „Hasbro” vagy „mi” [és ennek ragozott formái]) miként gyűjtenek, használnak, illetve adnak ki információt a lentebb felsorolt mobilalkalmazások használata esetén, illetve minden olyan egyéb mobilalkalmazás esetében, ahol a jelen MPP közzé van téve (a továbbiakban összefoglalóan: „Mobilalkalmazások” vagy „Alkalmazások”).

Mi az az ESRB, és milyen tevékenységet végez a Hasbro részére?

Megkértük az ESRB nevű testületet annak vizsgálatára, hogy az Alkalmazásaink miként használják és miként védik az adatokat, továbbá ellenőrizze, hogy minden rendben van-e. Az ESRB továbbra is ellenőrzi az Alkalmazásainkat.

FELNŐTTEKNEK: A jelen MPP dokumentum, valamint az MPP dokumentumban szereplő „ESRB Privacy Certified” tanúsítványpecsét igazolja, hogy a Hasbro érvényes licenccel rendelkezik, továbbá tagja az Entertainment Software Rating Board („ESRB”) testület „Privacy Certified Program” programjának. További részletek: http://www.esrb.org/privacy/index.aspx. A személyes adatainak védelme érdekében önkéntesen részt vettünk ebben az adatvédelmi kezdeményezésben, és a Mobilalkalmazásokat alávetettük az ESRB Privacy Certified program ellenőrzési és tanúsítási eljárásának, hogy megfeleljünk a bevett online adatgyűjtési és adatfelhasználási gyakorlat kitételeinek. Az adatvédelmi program licencének birtokában a Mobilalkalmazásaink gyakran alanyai auditnak, illetve egyéb végrehajtási és felelősségvizsgálati eljárásoknak, amelyeket az ESRB független szervezetként hajt végre.

Kérjük, szánjon időt a jelen MPP gondos elolvasására.

TARTALOMJEGYZÉK

  1.    Az alkalmazások
  2.    Az adataid
  3.    Ki láthatja az alkalmazásokból származó adatokat?
  4.    Hol történik az alkalmazásból származó adatok tárolása?
  5.    Mennyi ideig tárolja a rendszer az alkalmazásból származó adatokat?
  6.    Megjegyzés a szülőknek
  7.    Az adataiddal kapcsolatos jogaid, illetve panasz bejelentésének lehetősége
  8.    A személyes adataid biztonságos őrzése
  9.    Ha Kaliforniában laksz
  10.    Hogyan kérdezhetsz bennünket?
  11.    Mikor és hogyan változhat meg mindez?

1. Az alkalmazások

Az ezen az oldalon leírtak kizárólag a lentebb megnevezett Alkalmazásokra vonatkoznak. További minden olyan egyéb Alkalmazásunkra, amelyben szintén olvasható mindez.

FELNŐTTEKNEK: A jelen MPP hatályba lépésnek dátuma a fenti „Utolsó frissítés:” dátum, és kizárólag a Hasbro által a következő Mobilalkalmazások felhasználóitól, illetve a Hasbro által kiadott, az MPP dokumentumra hivatkozó bármely egyéb mobilalkalmazás felhasználóitól összegyűjtött információra vonatkozik:

Beyblade Burst
Dance Code
Equestria Girls
Forcelink
Furby Connect World
FurReal Makers: Protomax
FurReal Friends: Get Up & Go Go
Hanazuki: Full of Treasures
HeroVision: Iron Man
Littlest Pet Shop Your World
Love2Learn Elmo
My little Pony: Friendship Celebration
Play-Doh Touch
Smart R2-D2
Star Wars Studio FX
Transformers: Robots in Disguise

Ha az Alkalmazásod nem szerepel a fenti felsorolásban, akkor vagy máshol nyilatkozunk arra vonatkozóan, vagy valaki másnak az alkalmazása, azaz nem a miénk, ezért náluk tudod elolvasni az alkalmazással és az adataid felhasználásával kapcsolatos mondanivalójukat.

FELNŐTTEKNEK: A jelen MPP nem vonatkozik semmilyen más, a Hasbro által bármilyen egyéb módon összegyűjtött információra. Tételesen: a jelen MPP nem vonatkozik sem a Hasbro bármely webhelyére; sem a Hasbro bármely egyéb, a jelen dokumentumra nem hivatkozó mobilalkalmazására; sem a Hasbro bármely egyéb online szolgáltatására (pl. közösségimédia-csatornáira); sem bármilyen alkalmazásra, webhelyre vagy online szolgáltatásra, amelyet – akár általunk hivatkozott – más vállalat vagy szervezet kínál vagy biztosít.

Bármilyen harmadik fél által biztosított mobilalkalmazás, webhely, illetve online szolgáltatás használatára a megfelelő harmadik fél vonatkozó adatvédelmi szabályzata és használati feltételei vonatkoznak, ezért javasoljuk ezen harmadik fél adatvédelmi szabályzatának és használati feltételeinek elolvasását azelőtt, hogy akár személyes, akár egyéb jellegű adatokat küldene el, vagy használná a mobilalkalmazást, a webhelyet, illetve az online szolgáltatást.

2. Az adataid

Beolvasunk néhány információt az Alkalmazásunk futtatásához használt okoseszközről (ami lehet akár anyu vagy apu okostelefonja vagy iPadje is), valamint arról, hogy miként használod az Alkalmazást (mindezeket úgy hívjuk, hogy „Játékinformáció"). Ezt igyekszünk úgy végezni, hogy az adataid végig biztonságban legyenek.

Mindent elkövetünk azért, hogy ne jussunk hozzá semmilyen rád vonatkozó személyes információhoz – például a címedhez. Erre nem vagyunk kíváncsiak. Mi csak azt szeretnék tudni, hogy az Alkalmazásunkat hogyan használják – például milyen hosszan játszanak valamely játékkal.

Az első futtatáskor felhasznált eszközadatok

Beolvasunk néhány információt az Alkalmazásunk futtatásához használt okoseszközről (ami lehet akár anyu vagy apu okostelefonja vagy iPadje is), hogy ne kelljen újra és újra megadnod adatokat, és egyszerűbben lehessen játszani az Alkalmazásainkkal, és igyekszünk mindezt úgy tenni, hogy az érintett adatok biztonságban maradjanak.

FELNŐTTEKNEK: Az egyes Alkalmazások az első használatukat megelőzően belső folyamataikkal randomizált azonosítót (azaz „scrambled ID” titkosított azonosítót, a továbbiakban „Alkalmazásazonosítót”) hoznak létre az Alkalmazást futtató eszköz IP-címét és eszközazonosítóját felhasználva, amely egyedileg azonosítja az Alkalmazást. Az Alkalmazásunk nem küldi el sem az eszközazonosítót, sem az IP-címet sem nekünk, sem bármilyen harmadik félnek, és az Alkalmazásunk semmilyen további célra nem használja fel ezeket az adatokat. Ezeket az adatokat kizárólag az egyedi Alkalmazásazonosító létrehozásához használja fel. A felhasználó nem férhet hozzá az Alkalmazásazonosítóhoz az eszközön. Továbbá az Alkalmazásazonosító létrehozása csak az Alkalmazás első olyan megnyitásakor megy végbe, amikor képes csatlakozni az internetre, később már nem – kivéve, ha az Alkalmazást eltávolítják, majd ismét telepítik.

Az Alkalmazásazonosító felhasználásának folyamata úgy van kidolgozva, hogy szinte lehetetlen visszafejteni az eredeti információt (az eszközazonosítót és az IP-címet) az Alkalmazásazonosítóból. Az Alkalmazásazonosító minden egyes telepített Mobilalkalmazás esetében egyedi. Ha törli az Alkalmazást, majd ugyanazt az Alkalmazást ismét telepíti ugyanarra az eszközre, az Alkalmazásazonosító más lesz. Ha ugyanazt az Alkalmazást különböző eszközökre telepíti, az Alkalmazásazonosító minden egyes eszközön más lesz – akkor is, ha ugyanaz a személy használja ugyanazt az Alkalmazást a különféle eszközökön. Az egyik Alkalmazásban létrehozott Alkalmazásazonosító nem válik közössé, illetve nem „ismeri” a más Alkalmazásban, eszközön vagy platformon létrehozott Alkalmazásazonosítókat.

Az Alkalmazásunk felhasználja az eszközadatokat (például megtippeli a tartózkodási hely szerinti országot és települést) ahhoz, hogy biztosan a megfelelő Alkalmazást futtasd a megfelelő nyelvi beállítással, továbbá ahhoz, hogy segítsen az Alkalmazás használatában, illetve olyasmit közölhessen az Alkalmazásról vagy játékról, amit hasznosnak találhatsz.

FELNŐTTEKNEK: A Hasbro tudni fogja az eszköz típusát, az eszközön futó operációs rendszert (pl. iOS vagy Android) és a nyelvi beállításokat, az eszköz által használt mobilhálózati szolgáltatót (pl. Vodafone, EE, Orange), megközelítőleg az országot és a települést (az eszköz által használt hálózat adatai alapján), valamint az Alkalmazásazonosítót (mindaddig, amíg az eszköz rendelkezik interneteléréssel). Ezt annak meghatározása érdekében teszi, hogy az Alkalmazás melyik verzióját és milyen nyelvi változatban kell telepíteni az adott eszközre (ha például Franciaország a helyszín, a francia változatot), továbbá azért, hogy megfelelő Alkalmazást biztosítson a felhasználónak, illetve azért, hogy teljesítse a szerződéses kötelezettségeit és érvényesítse jogos üzleti érdekeit az Alkalmazásaink biztosítása és üzemeltetése terén.

Játékinformáció

A Játékinformáció segítségével mérjük fel, hogy a gyerekek és a felnőttek miként használják az Alkalmazásunkat, hogy használatát jobbá, egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tehessük. Játékinformációt minden alkalommal gyűjtünk, amikor élő internetkapcsolat mellett használod az Alkalmazást. Mindent elkövetünk azért, hogy ne jussunk hozzá semmilyen rád vonatkozó személyes információhoz – például a címedhez. Mi csak azt szeretnék tudni, hogy az Alkalmazásunkat hogyan használják – például milyen hosszan játszanak valamely játékkal.

FELNŐTTEKNEK: Az Alkalmazásazonosító használata abban nyújt segítséget, hogy személyhez nem köthető elemzési és statisztikai adatokat gyűjtsünk az Alkalmazásaink használatával és játékhasználattal kapcsolatban (összefoglaló néven „Játékinformációt”); ilyen például a munkamenet hossza (milyen hosszan futott az Alkalmazás), milyen játékszinteket sikerült elérni az Alkalmazásban, az Alkalmazás kapcsolódott-e Hasbro játékhoz stb. Emellett használható alkalmazáson belüli üzenetek megjelenítésére is a játékmenettel kapcsolatban (lásd lentebb), amit egyébként szintén ki lehet kapcsolni az eszköz beállításaiban.

Ezt a – felhasználó személyes azonosítására nem alkalmas – Játékinformációt arra használjuk, hogy saját jogos üzleti érdekeink mentén trendeket elemezzünk, adminisztráljuk Alkalmazásainkat, probléma esetén elhárítsuk a hibákat, összesítő jellegű demográfiai adatokat gyűjtsünk felhasználói bázisunk egészéről (pl. az adott országban vagy régióban található felhasználók számát), amelyek segítségével javíthatjuk Alkalmazásainkat és játékainkat.

Bár a Játékinformáció társítva van Alkalmazásazonosítóhoz, ezeket az adatokat nem kapcsoljuk össze a felhasználók személyes adataival. Még az Alkalmazásazonosító, az eszköztípus, az operációs rendszer, az eszköz nyelvi beállítása, a játékstatisztika, a hálózati szolgáltató, valamint a megtippelt település és ország együttes ismerete sem elegendő az Alkalmazást használó egyén személyazonosságának megállapításához. Ennek ellenére a Hasbro korlátozza azon munkatársai körét, akik láthatják a bizonyos adatokhoz társított Alkalmazásazonosítót. Szolgáltatóink (lásd lentebb) kizárólag összesített adatokat láthatnak.

Az országra és a nyelvre vonatkozó adatot egyes Alkalmazások felhasználhatják annak ellenőrzésére, hogy a Hasbro jelenít-e meg hirdetést az adott országban (lásd lentebb), és ha igen, a hirdetéseket a megfelelő nyelven mutatja. Ha nem, akkor egyáltalán nem jeleníti meg a hirdetést.

Ismerd meg, hogy mit csinál az Alkalmazásod

A lentebbi táblázatban az Alkalmazásod sorában szereplő (pipa) azt jelzi, hogy felhasználjuk az adatot. Például a Beyblade Burst esetében használjuk a „Multiplayer ID” (azonosító többjátékos módhoz) adatot, tudjuk, hogy az Alkalmazásodban történt-e kattintás valamelyik Hasbro-hirdetésre stb. – mindennek részletesebb leírása a diagram után olvasható. Mindig használjuk a Játékinformációt a listában szereplő összes Alkalmazáshoz.

MobilalkalmazásÖsszegyűjtött információ
Azonosító többjátékos módhozKattintást elérő Hasbro-hirdetésAlkalmazáson belüli vásárlás történtJátékbeolvasási tevékenységJátékcsatlakoztatási tevékenység
Beyblade Burst
 
Dance Code    
Equestria Girls  
 
Force Link 
   
Furby Connect 
FurReal Friends: Get Up & Go Go 
   
FurReal Makers: Protomax 
  
Hanazuki   
HeroVision: Iron Man 
 
 
Littlest Pet Shop: Your World 
 
Love2Learn Elmo 
  
My Little Pony: Friendship Celebration   
 
Play-Doh Touch 
 
Smart R2-D2 
  
Star Wars Studio FX 
 
Transformers: Robots in Disguise   
 

Mit jelent a táblázat?

Azonosító többjátékos módhoz

Egyes Alkalmazásokban – például a Beyblade Burstben – egy előre megadott listából kiválaszthatsz egy játékban megjelenő nevet, és online párharcot vívhatsz más gyerekekkel az interneten keresztül, listákat állíthatsz össze az ismerőseidből, illetve nyomon követheted, hogy kik a legjobb játékosok. Tároljuk a játékon belüli győzelmeid és a vereségeid számát, de a játékban megjelenő nevedből nem derül ki számunkra, hogy valójában ki is vagy.

FELNŐTTEKNEK: A Beyblade Bursthöz hasonló alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára az egymás elleni online játékot harmadik fél által biztosított (az Exit Games által üzemeltetett Photon Cloud) játékplatformon keresztül. Ehhez további állandó egyedi azonosító (a „Blader ID”) használata szükséges. A játékosnak egy-egy különös nevet kell választania egy-egy rögzített, a Hasbro által összeállított névlistából. Az alkalmazás automatikusan hozzáfűz egy véletlenszerű számot (annak érdekében, hogy megkülönböztesse az azonos kéttagú nevet választó játékosokat). Így a játékosnak nem lehet szabadon beírható neve, amellyel valamiképpen azonosíthatóvá tenné magát. A „Blader ID” egyedi minden Alkalmazáspéldány esetében, de nem lehet visszakövetni a felhasználóig (kizárólag a játékplatformon keresztül zajló párharchoz). A „Blader ID” azonosítót az eszközplatform (iOS vagy Android) adattal, a játékkiszolgálói hitelesítéshez szükséges kóddal, valamint az Alkalmazás verziószámával együtt küldi el az Alkalmazás a játékplatformnak. Itt a rendszer ezt az erősen korlátozott adatkészletet arra használja, hogy párharcot kezdeményezzen a „játékszobában”. Személyes adat továbbítása (a „Blader ID”-n kívül) nem történik, a játékosok pedig nem kommunikálhatnak egymással (nincs „csevegés” funkció), sem a Hasbróval vagy a játékplatformmal.

A „Blader ID” azonosítót a Photon Cloud platform nem tárolja a munkamenet lezárását – azaz az adott párharc végigjátszását és befejezését – követően (lásd a lentebbi „Mennyi ideig tárolja a rendszer az alkalmazásból származó adatokat?” részt), azonban a Hasbro a munkamenet után is megőrzi a játékstatisztikát, köztük a győzelmek és a vereségek számát (a „Blader ID” azonosítókhoz társítva).

A játékosok létrehozhatják saját ranglistájukat a játékplatformon, amelyen az ismert barátok, illetve adott verseny eredményei szerepelnek – ezen látható a „Blader ID” és a párharcok szerinti rangsor. A játékosoknak lehetőségük van módosítani/törölni saját személyes ranglistájukat, felvehetnek/eltávolíthatnak ismerősöket a „Blader ID” azonosítójuk alapján stb. A játékosok szerepelhetnek területi ranglistákon is, ha versenyeken és párharcokban vesznek részt.

Kattintást elérő Hasbro-hirdetés

Előfordulhat, hogy az Alkalmazásunk használata közben másik alkalmazásunk vagy játékunk hirdetését jelenítjük meg neked. Esetenként a hirdetés megtekintéséért további dolgokat kaphatsz ingyen az Alkalmazásodhoz.

Az Alkalmazásunk jelzi felénk, ha valaki az Alkalmazásod használata közben rákattintott az Alkalmazásban megjelenő hirdetésre, de nem közli sem a nevedet, sem a személyazonosságodat. Emellett nem küldünk hirdetést az alapján sem, hogy miket csinálsz az Alkalmazáson belül.

FELNŐTTEKNEK: Az Alkalmazásunk kizárólag a Hasbro termékeit és szolgáltatásait, illetve ezekhez kapcsolódó eseményeket (például Beyblade versenyeket) bemutató hirdetéseket jelenít meg, harmadik felek hirdetését nem.

Ez a mutató azt jelzi, hogy az Alkalmazás egyik használója rákattintott egy Hasbro-hirdetésre. Felénk csak azt az információt küldi el a rendszer, hogy valaki rákattintott egy adott hirdetésre valamely Alkalmazásban, valamint az Alkalmazás Alkalmazásazonosítóját. A rendszer sem az IP-címet, sem más adatot nem küld az Alkalmazásazonosítóval együtt, csak a Játékinformációt. Nem tudjuk, ki kattintott a hirdetésre. Nem végzünk hirdetéscélzást és nem küldünk hirdetést felhasználói viselkedés alapján.

Alkalmazáson belüli vásárlás történt

Eladunk bármit az Alkalmazáson belül?

Esetenként lehetőséged van megvenni dolgokat az Alkalmazásainkban. Mindenképpen kérd anyukád vagy apukád beleegyezését, mielőtt tovább vásárolsz! Az Alkalmazásunk jelzi felénk, ha valaki az Alkalmazás használata közben vásárolt valamit, de nem közli sem a nevedet, sem a személyazonosságodat.

Ha veszel dolgokat valamelyik Alkalmazásunkhoz, akkor azt az alkalmazásáruházon keresztül teszed, azaz nem tőlünk vásárolsz. Ellenőrizd, hogy mit nyilatkoznak az adataiddal kapcsolatban. Ha alkalmazásáruházba vagy másik webhelyre jutsz az Alkalmazásunkból, jelezzük feléd, hogy az nem hozzánk tartozik.

Ha veszel valamit bármelyik Alkalmazásunkban, nem kapunk információt arra vonatkozóan, hogy hogyan történik a fizetés, illetve ki intézte a vásárlást. Mi csak arról értesülünk, hogy melyik Alkalmazáshoz küldjük a dolgokat.

FELNŐTTEKNEK: Ez virtuális termékek vásárlását jelenti a megfelelő Alkalmazásban történő felhasználáshoz, illetve más Alkalmazásokhoz. Ez a lehetőség elérhető néhány Alkalmazásunkban (amit a fenti táblázat „Alkalmazáson belüli vásárlás történt” oszlopában [pipa] jelöl). Kizárólag Hasbro által kiadott, az adott Alkalmazáshoz kapcsolódó, alkalmazáson belüli virtuális tételeket árusítunk, nem értékesítünk és nem forgalmazunk semmilyen harmadik féltől származó terméket.

Ilyen vásárlás lebonyolításakor a hitelkártyájának, illetve az egyéb fizetési megoldásának adatait a harmadik félként közreműködő szolgáltató (pl. a Google Play, az Apple App Store, az Amazon, a PayPal) gyűjti össze és dolgozza fel, és ezeket soha nem továbbítja felénk.

Minden esetben értesítést küldünk, amikor kilép az Alkalmazásból, vagy másképpen jelezzük, hogy harmadik fél által működtetett webhelyre vagy alkalmazásba tart.

Játékbeolvasási tevékenység

Egyes Alkalmazások esetében az eszközöd kamerájával beolvashatod a játékodon található speciális mintázatot vagy „kódot”, amivel további dolgokat szerezhetsz a játékodhoz. Ez a „Játék-/kódbeolvasás”.

A beolvasást kizárólag arra használjuk, hogy dolgokat biztosítsunk az Alkalmazásodon belül, és sehol sem tároljuk a képet. Az Alkalmazás nem küld fényképet sem nekünk, sem bárki másnak, és a beolvasott képet nem használjuk fel semmi egyébre. Értesülünk arról, hogy az Alkalmazásod végrehajtott Játék-/kódbeolvasást, továbbá értesülünk az ezzel feloldott dolgokról, de ez minden.

FELNŐTTEKNEK: Az Alkalmazások némelyike hozzáférhet az eszköz kamerájához is, hogy beolvashasson valamelyik megjelölt játékunkon és/vagy más promóciós anyagunkon található kódot – ezt a fenti táblázat „Játékbeolvasási tevékenység” oszlopa jelzi.

Ezt a kóddal beolvasott információt a Hasbro felhasználhatja például a következőkhöz: játékon belüli karakter vagy játékon belüli tárgy feloldása (pl. játékon belüli karakterkellék vagy fejlesztés/javítás a játékban való előrehaladás jeleként).

A kód beolvasásának tényéről értesítést kapunk az Alkalmazásazonosítóval és a feloldott virtuális tárgy nevével együtt.

Játékcsatlakoztatási tevékenység

Egyes Alkalmazásokban – köztük a Furby Connectben – lehetőséged van dolgokat, például új dalt küldeni a játékodra az Alkalmazás segítségével. Más esetekben pedig az Alkalmazást használva vezérelheted a játékodat, illetve módosíthatod annak műveleteit. Illetve ha úgy játszol a játékoddal, hogy az alkalmazás (például a Hanazuki) fut, az megnyitja és használja az alkalmazáson belüli tárgyakat és képességeket.

Értesítést kapunk erről, valamint a játékra elküldött dolgokról.

FELNŐTTEKNEK: Ez azt jelenti, hogy az Alkalmazás kapcsolódott valamely Hasbro játékhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül, például azért, hogy valamilyen tartalmat (mondjuk egy új zeneszámot) továbbítson a játékra. Az Alkalmazás elküldi nekünk az erre vonatkozó adatokat az Alkalmazásazonosítóval együtt. Egyes játékaink RFID vagy audiovízjeles technológiát alkalmaznak Bluetooth-kapcsolat helyett ugyanezen általános cél érdekében, azaz a játék és az Alkalmazás közti interakció biztosításához. Ezen technológiák egyike sem oszt meg semmiféle adatot velünk, csupán az Alkalmazás és az Alkalmazással történő együttműködésre tervezett játék közötti kommunikációs protokollként szolgálnak.

Az Alkalmazásaink felhasználhatók arra, hogy új tartalmat és egyebeket küldjenek az általunk gyártott játékokra. Egyes Alkalmazások képesek játékot „távvezérelni” Bluetooth-kapcsolaton keresztül, de a Játékinformáción kívül egyetlen játék sem küld semmiféle adatot semelyik Alkalmazásnak. Az Alkalmazásaink firmverfrissítéseket is küldhetnek a játékra, de csak abban az esetben, ha ezt kifejezetten kéri. Firmverfrissítéseink elsősorban arra szolgálnak, hogy az Alkalmazás továbbra is használható maradjon a játékkal az eszköz operációs rendszerének frissítése, illetve az Alkalmazás új játékfunkciókkal történő bővítése után is.

Nem használjuk az eszköz Bluetooth vagy egyéb kommunikációs funkcióját bármi másra, kizárólag az Alkalmazás és a csatlakoztatott játék elvárt funkcióinak kiszolgálására – ezek a funkciók szerepelnek a csomagoláson és egyéb promóciós anyagokon.

 

Az Alkalmazás szólhat neked arról például, hogy van egy megtekintésre váró videód, vagy valami új dolgot csinálhatsz vagy próbálhatsz ki az Alkalmazásban. Ha ezt nem szeretnéd, kérd meg az anyukádat vagy az apukádat, hogy ezt kapcsolják ki az eszköz beállításaiban.

FELNŐTTEKNEK: A Mobilalkalmazások némelyike helyi értesítéseket küldhet a felhasználói eszközre. A helyi értesítések másképpen működnek, mint a leküldéses („push”) értesítések. Tételesen: a helyi értesítések közvetlenül a Mobilalkalmazáson keresztül kézbesített üzenetek, amelyekhez nincs szükség személyes adatok összegyűjtéséhez, illetve felhasználásához (az Alkalmazásazonosítón kívül, amely kizárólag annak nyomon követésére szolgál, hogy az adott üzenet indokolttá vált, elküldésére pedig sor került). Például a helyi értesítés tudathatja a felhasználókkal, hogy van megtekintésre váró videójuk, illetve azt, hogy – az Alkalmazáson belül automatikusan futó időzítő alapján – van kikeltethető Furbling. Fontos tudni, hogy a helyi értesítések fogadását lehetősége van kikapcsolni az eszköz beállításaiban.

Egyéb dolgok

Ha van Beyblade Burst alkalmazásod, leírhatod a felhasználói profilodban általa megjelenített kódot. Ha pedig bármikor törlöd az Alkalmazást, ennek a kódnak a segítségével visszaállíthatod a teljes játékállást az Alkalmazásban.

FELNŐTTEKNEK: A „Visszaállítási kód” társítva van a Hasbro által a saját AWS játéküzemeltető adatbázisában tárolt Játékinformációhoz. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszatérjenek Alkalmazásukkal a legutóbbi álláshoz. A „Visszaállítási kódot” automatikusan hozza létre az Alkalmazás az első futtatásakor. Ez a kód a játékosok kényelmét szolgálja, akik így visszaállíthatják a játékállásukat azután is, hogy az Alkalmazást törlik az eszközükről. Egy játékos nem állíthatja vissza valaki más játékát, és nem kereshet Visszaállítási kódokat. A Hasbro a játékállást kizárólag a visszaállítási kódból ismeri.

Ha van My Little Pony: Friendship Celebration or Love2Learn Elmo, játékod, készíthetsz fényképeket, és mentheted azokat az eszközre. Az Alkalmazás viszont nem küldi el a fényképeket sem nekünk, sem bárki másnak.

FELNŐTTEKNEK: A Love2Learn Elmo (más néven Fun2Learn Elmo) és a My Little Pony: Friendship Celebration alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy fényképeket készítsen, és mentse azokat az alkalmazáson belüli fényképalbumba vagy a felhasználó mobileszközére, azonban ezeknek a képeknek a mentése (a fényképkészítés időpontját, helyszínét stb. rögzítő) „metaadatok” nélkül történik, továbbá ezeket a képeket nem gyűjtjük és nem osztjuk meg. Nem is bátorítunk senkit arra, hogy megossza ezeket a felvételeket másokkal. Fontos tudni, hogy ezeket az eszköz fotóalkalmazása menti saját személyes használatra, azaz memóriahelyet foglal a képfájl(ok) méretének függvényében.

Ha van Hasbro Star Wars Studio FX App, lehetőséged van videókat rögzíteni és az eszközre menteni. Azonban az Alkalmazás nem küldi el a videót sem nekünk, sem bárki másnak.

FELNŐTTEKNEK: A Hasbro Star Wars Studio FX alkalmazás lehetővé teszi videoklip rögzítését hang- és látványeffektusokkal, majd helyben menteni azt az alkalmazásban vagy a felhasználó mobileszközére. Ezeket a videoklipeket nem osztja meg az alkalmazás más felhasználókkal, továbbá ezeket a videókat nem gyűjtjük össze és nem tesszük közzé. Nem is bátorítunk senkit arra, hogy megossza ezeket a felvételeket másokkal.

Nem szerzünk meg és nem használunk fel a fényképeket, felvételeket vagy videókat az eszközödön.

FELNŐTTEKNEK: Az Alkalmazás, illetve az eszköz nem küldi el nekünk az eszköz képtárában tárolt képeket, sem az eszköz hang-, illetve videótárában tárolt hang-, illetve videofelvételeket, továbbá nem is biztosít hozzáférést ezekhez.

Nem használjuk az eszköz kameráját semmilyen más célból, illetve nem használjuk az eszköz semmilyen egyéb funkcióját, hacsak nem elengedhetetlen az Alkalmazás használatához (pl. a fenti Love2Learn Elmo fényképekhez).

Mobilalkalmazásunk nem készít képernyőfelvételt az eszközön folytatott tevékenységről, és más egyéb ilyen jellegű műveletet sem hajt végre.

Minden Alkalmazás használhat wi-fi-kapcsolatot frissítések lekérdezéséhez és letöltéséhez, továbbá rendszeresen elküldheti nekünk a Játékinformációkat.

3. Ki láthatja az alkalmazásokból származó adatokat?

Más embereknek és vállalatoknak is megengedjük a Játékinformáció megtekintését, akik segítenek működtetni és szórakoztatóbbá tenni az Alkalmazást.

Előfordulhat továbbá, hogy egyéb hasznos célból használjuk az Alkalmazásainktól származó információt. Például segítségükkel védelmet biztosítunk neked, magunknak vagy valaki másnak, vagy a törvény, illetve a rendőrség által előírt módon használjuk fel valamire. Nem tudjuk elképzelni, hogy mi történhet az általunk használt adatokkal, de ha történik valami, értesítünk róla, ha tudunk.

FELNŐTTEKNEK: Harmadik félként működő szolgáltató, a Localytics segítségét igénybe véve gyűjtjük a Mobilalkalmazásokkal kapcsolatos elemzési és statisztikai adatokat (a Játékinformációt), valamint segítségükkel jelenítünk meg hirdetéseket egyes Alkalmazásokban.

A Microsoft Power BI (Microsoft, Inc.) segítségével biztosítunk irányítópultot a Hasbro munkatársainak ahhoz, hogy jelentéseket készítsenek az összesített Játékinformációból.

Harmadik félként működő alkalmazásfejlesztőink hozzáféréssel rendelkeznek a Localytics által kezelt összesített adatokhoz a Localytics irányítópultján keresztül, hogy megfelelően tesztelhessék és megvalósíthassák az elemzési eseményeket az Alkalmazásainkban.

Az Amazon Web Services (Amazon.com, Inc.) segítségével tároljuk az Alkalmazásainkban megjeleníteni kívánt tartalmakat (például videókat és hirdetéseket), a Játékinformációt pedig a Hasbro saját használatú tárterületén az AWS-en belül.

Egyes Alkalmazások esetében a YouTube-ot használjuk az Alkalmazásban megjelenítendő Hasbro-videók tárolására és küldésére a Hasbro YouTube-csatornájáról, de erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a Google ne kapjon semmilyen adatot az Alkalmazástól a videó küldéséhez elengedhetetlen információn felül. A YouTube API-t csupán a nyers video-adatfolyam biztosításához használjuk, amelyet aztán saját YouTube-csatornánkon keresztül felügyelünk (ezzel megakadályozhatjuk másik videókra vagy webhelyekre mutató hiperhivatkozások használatát, akár annak feltüntetését, hogy a videók a mi YouTube-csatornánkról származnak, kizárhatjuk hirdetések megjelenítését a lejátszás elején és végén, illetve a keretben is, továbbá meggátolhatjuk a webböngésző cookie-jainak, illetve adatgyűjtő jeleinek YouTube általi beállítását is az Alkalmazásban, illetve az eszközön).

A többjátékos játékok – köztük a Beyblade Burst – esetében az Exit Games-féle Photon Cloud online többjátékos játékplatformot használjuk. A „Blader ID” azonosítóhoz társított párharcstatisztikákat a rendszer elküldi az Amazon Web Services tárolónkba annak érdekében, hogy az Alkalmazásodban tárolt saját meccseredményeidet és mások meccseredményeit mentse, és a ranglistás előrehaladásodat megjelenítse neked és más játékosoknak.

Csak az Egyesült Államok területén élő felhasználóknak: Vegye figyelembe, hogy a NERF Energy alkalmazáson keresztül összegyűjtött elemzési és statisztikai adatokat megkapja a UnitedHealthCare intézmény; azonban ezt az adatot kizárólag a NERF Energy alkalmazás belső működésének figyelésére használja a rendszer, és nem társítható valamely személy egészségügyi feljegyzéséhez vagy más személyes adatához.

Személyes adatait kizárólag a jelen MPP dokumentumban említett harmadik felekkel, a Mobilalkalmazásokhoz kapcsolódó esetekben osztjuk meg, például:

- A vállalatcsoportunk tagvállalataival, harmadik félként működő kereskedőkkel, tanácsadókkal, illetve más szolgáltatókkal és partnerekkel, akik az Alkalmazások érdekében végeznek tevékenységet, és ehhez hozzáférésre van szükségük az ön adataihoz. Ezek az entitások (köztük a fent említettek) kötelezettséget vállaltak a tőlünk kapott személyes adatok titkosságának, biztonságának és integritásának megőrzésére, továbbá arra vonatkozóan, hogy a személyes adatokat nem használják a jelen MPP dokumentumban leírttól eltérő, illetve a vonatkozó törvényi szabályozásba ütköző célra.
- Ha azt szükségesnek vagy megfelelőnek találjuk ahhoz, hogy (i) teljesítsük vonatkozó törvények, szabályozások vagy jogi intézkedések előírásait, illetve reagáljunk illetékes hatóságok törvényes megkeresésére; (ii) gyakoroljuk, meghatározzuk, illetve védjük a Hasbro és az alkalmazottaink, ügynökeink, felhasználóink és más harmadik felek jogait és tulajdonát, beleértve a szerződéseink, szabályzataink és használati feltételeink betartatását a kapcsolódó Mobilalkalmazás esetében, beleértve továbbá a Mobilalkalmazások, illetve a termékeink csalárd, sértő, helytelen vagy törvénytelen használatának megakadályozását; valamint (iii) megvédjük az ön és mások alapvető érdekeit, óvjuk a Hasbro, a felhasználóink és minden harmadik fél biztonságát; továbbá ha ez kapcsolódik bármilyen tényleges vagy lehetséges egyesüléshez, vállalatitulajdon-értékesítéshez, csődeljáráshoz vagy átszervezéshez, finanszírozáshoz, a vállalkozásunk másik vállalatnak történő teljes vagy részleges átruházásához (vagy ezekről folytatott megbeszélésekhez) – azzal a kitétellel, hogy a vevő tájékoztatást kap arról, hogy a személyes adatokat kizárólag a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírtak célokra használhatja.
– Az ön beleegyezésével bármely más személynek.

4. Hol történik az alkalmazásból származó adatok tárolása?

Az adatok gyűjtését a Játékinformációra korlátozzuk, és arra törekszünk, hogy ne jussunk hozzá személyes adathoz – például a címedhez.

De ha kíváncsi vagy rá, a Játékinformációt az Egyesült Államok területén tároljuk. Ha másik helyet választunk a Játékinformáció tárolásához, előzőleg megbizonyosodunk arról, hogy az engedélyezett.

FELNŐTTEKNEK: Igyekszünk kizárni a személyes adatokat az összegyűjtött adatok köréből a fentebbieknek megfelelően.

Az összes Alkalmazástól származó Játékinformációt az Egyesült Államokban tároljuk, valamint olyan egyéb országokban, ahol irodánk vagy szolgáltatónk található. Előfordulhat, hogy ezekben az országokban más adatvédelmi jogok vannak érvényben, mint az ön lakóhelye szerinti országban. Ugyanakkor biztosítékok útján garantáljuk, hogy az általunk összegyűjtött bármely személyes adat a jelen Adatvédelmi szabályzatnak megfelelő védelmet kap. Ilyen biztosíték például az Európai Bizottság által megfogalmazott általános szerződési feltételek alkalmazása a személyes adatok vállalatcsoportunk tagjai közti továbbítására vonatkozóan, amelynek keretében előírjuk a csoport minden vállalata számára az Európai Unió adatvédelmi törvényének betartását az EGT-ből származó, általuk feldolgozott személyes adatok esetében.

5. Mennyi ideig tárolja a rendszer az alkalmazásból származó adatokat?

Az adatok gyűjtését a Játékinformációra korlátozzuk, és arra törekszünk, hogy ne jussunk hozzá személyes adathoz – például a címedhez. Ha mégis kíváncsi vagy erre, jellemzően megszabadulunk minden Játékinformációtól, mihelyt nincs rá szükségünk a továbbiakban.

FELNŐTTEKNEK: Igyekszünk kizárni a személyes adatokat az összegyűjtött adatok köréből a fentebbieknek megfelelően.

Ha a birtokunkba kerül bármilyen személyes adata az Alkalmazáshoz kapcsolódóan, ezeket a személyes adatokat mindaddig megőrizzük, amíg az indokolhatóan szükséges a jelen MPP dokumentumban megfogalmazott célok eléréséhez, továbbá amíg ez összhangban van adattárolási szabályzatainkkal, kivéve az olyan eseteket, amikor hosszabb adatmegőrzési időtartamot ír elő valamilyen hatályos törvény és/vagy szabályozás.
A Beyblade Burst esetében a rövid játékospárharc munkamenetét követően az Alkalmazás által a Photon Cloud felé elküldött adatokat a rendszer megsemmisíti (kivéve csatlakozási hiba esetén, ekkor ugyanis az adatokat hibaelhárítási okokból 14 napig őrzi a rendszer). Az egyes meccseket követően a rendszer elküldi a játékstatisztikát (pl. a győzelmek és vereségek számát) és a „Blader ID” azonosítót a Hasbro számára.

6. Megjegyzés a szülőknek

Ha még nem vagy 13 éves, kérd meg anyukádat vagy apukádat, hogy olvassa el ezt a részt.

FELNŐTTEKNEK: A Hasbro úgy fejlesztette a Mobilalkalmazásokat, hogy azok szórakozást nyújtsanak a 13 év alatti felhasználóknak is. Kérjük, beszélje át 13 évesnél fiatalabb gyermekével a jelen MPP tartalmát, hogy többet tudjanak a Mobilalkalmazások használatának menetéről, valamint arról, hogy milyen adatok megadását kérheti tőlük a rendszer a Mobilalkalmazások használatakor. A Hasbro hisz abban, hogy ha pontosan és kielégítően tájékoztatja a látogatóit a Mobilalkalmazásokkal kapcsolatban, azzal megalapozott és átgondolt döntések születnek a Mobilalkalmazások használatával kapcsolatban, és hatékonyabban védi a felhasználóinak személyes adatait. Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a jelen MPP dokumentummal kapcsolatban, forduljon hozzánk a lentebbi kapcsolatfelvételi információk segítségével.

A Hasbro elkötelezett a gyermekek online védelmét szolgáló, amerikai szövetségi törvény, a Children’s Online Privacy Protection Act („COPPA” – Gyermekek személyes adatainak online védelméről szóló törvény) betartása iránt. Kiemelten kezeljük a gyermekek személyes adatainak védelmét, és arra ösztönözzük a szülőket, hogy mindig vállaljanak aktív szerepet gyermekeik személyes adatainak és online élményének védelmében. Hacsak a jelen MPP nem fogalmaz másként, nem gyűjtünk személyes adatot felhasználóinkról.

7. Az adataiddal kapcsolatos jogaid, illetve panasz bejelentésének lehetősége

Ahogy említettük, törekszünk arra, hogy ne jussunk hozzá semmilyen rád vonatkozó személyes információhoz – például a címedhez. Ha úgy gondolod, hogy mégis hozzájutottunk, anyukád vagy apukád segítségével kérd ezen adatok eltávolítását, illetve az általuk vagy általad kívánt műveletek végrehajtását.

Ha Európában élsz, vannak az adataiddal kapcsolatos „jogaid” is. Ez azt jelenti, hogy utasíthatsz bennünket néhány dolog végrehajtására, illetve leállítására a személyes adataiddal kapcsolatban, továbbá panaszt tehetsz, ha nem tetszik az, amit az adataiddal teszünk.

Komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy semmiképpen ne kerüljön a birtokunkban személyes adatod, próbáljuk csak a Játékinformációra korlátozni a begyűjtött adatok körét.

Ha mégis rendelkezünk bármely személyes adatoddal, és Európában élsz, a következőkre utasíthatsz bennünket:

közöljük veled, hogy milyen adatokkal rendelkezünk rólad, és mire használjuk ezeket;
helyesbítsük a személyes adataidat, ha azok pontatlanok;
ne tegyünk bizonyos dolgokat a személyes adataid némelyikével;
ne használjuk a személyes adataidat, miközben más dolgok rendezése folyamatban van;
küldjük tovább másik félnek a személyes adataidat, és töröljük a saját példányunkat;
ne jelenítsünk meg marketinganyagokat.

Ha szeretnél kérdéseket feltenni nekünk ezen dolgok bármelyikével kapcsolatban, használd a lentebb szereplő elérhetőségeinket.

Ha szeretnéd alaposabban megérteni a helyzetet, érdemes lehet megkérni anyukádat vagy apukádat, hogy magyarázza el mindezeket.

FELNŐTTEKNEK: Az Ön (és gyermeke) adatainak megtekintése, frissítése, illetve törlése: A korábban említetteknek megfelelően, hacsak a jelen MPP nem fogalmaz másként, nem gyűjtünk személyes adatot a felhasználóinkról. Azonban ha úgy gondolja, hogy az Alkalmazásunk esetleg véletlenül mégis hozzájutott az Ön és/vagy gyermeke személyes adataihoz, hozzánk fordulhat az alábbi kapcsolatfelvételi lehetőségeken keresztül [direct link]. Örömmel teszünk eleget kérésének.

Ha lakóhelye az Európai Gazdasági Térség területén található, és birtokunkba került az Ön vagy a gyermeke bármely személyes adata (összefoglalóan: „személyes adata”), erre az esetre a következő adatvédelmi törvények vonatkoznak:

  • Ha szeretné elérni, helyesbíteni, frissíteni vagy töröltetni a személyes adatait, ezt bármikor megteheti, ha hozzánk fordul az alábbi „Kapcsolatfelvétel” részben megadottak felhasználásával.

  • Emellett lehetősége van megtiltani a személyes adatai feldolgozását, kérheti a személyes adatai feldolgozásának korlátozását, illetve személyes adataira vonatkozóan kérheti az adathordozhatóságot. Ezen jogainak gyakorlásához lépjen kapcsolatba velünk az alábbi „Kapcsolatfelvétel” részben megadottak felhasználásával.

  • Jogában áll bármikor letiltani a marketingkommunikációt, amely tőlünk származik. Ennek a jogának a gyakorlásához kattintson az általunk elküldött marketinges e-mailben szereplő „unsubscribe” (leiratkozás) vagy „opt-out” (kikapcsolás) hivatkozásra. Az egyéb jellegű (például a postai vagy telemarketinges) marketing leállításához forduljon hozzánk az alábbi „Hogyan kérdezhetsz bennünket?” részben megadottak felhasználásával.

  • Ehhez hasonlóan, ha az Ön beleegyezésével gyűjtöttük és dolgoztuk fel a személyes adatait, lehetősége van bármikor visszavonni a beleegyezését. A beleegyezésének visszavonása nem érinti a visszavonás előtt végrehajtott feldolgozási műveletek törvényességét, továbbá nem érinti a személyes adatainak a beleegyezéstől eltérő jogon történő feldolgozását sem.

A következő jogokkal rendelkezik saját személyes adataival kapcsolatban: (i) elérheti, helyesbítheti, frissítheti és törlését kérheti; (ii) megtilthatja személyes adatainak feldolgozását; (iii) kérheti a feldolgozás korlátozását; (iv) kérheti az adathordozhatóság biztosítását; valamint (v) leállíthatja a marketingkommunikációt. Ezeket a jogokat úgy gyakorolhatja, ha felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi kapcsolatfelvételi adatokat felhasználva. Jogában áll a panaszt tenni adatvédelmi hatóságnál az Ön személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban. További részletekről érdeklődjön a területileg illetékes adatvédelmi hatóságnál.

Minden esetben reagálunk az egyénektől érkező megkeresésekre, amelyben adatvédelemmel kapcsolatos jogaik gyakorlását kérik a hatályos adatvédelmi törvényekkel összhangban.

8. A személyes adataid biztonságos őrzése

Igyekszünk nem hozzájutni a személyes adataid bármelyikéhez. De teszünk annak érdekében, hogy a mégis birtokunkba kerülő személyes adatok biztonságban legyenek.

FELNŐTTEKNEK: Igyekszünk kizárni a személyes adatokat az összegyűjtött adatok köréből a fentebbieknek megfelelően. Ugyanakkor a Hasbro intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy az esetleg a birtokába kerülő személyes adatokat megóvja az adatvesztéssel, a visszaélésekkel, a jogosulatlan hozzáféréssel, a továbbadással, a megváltoztatással és/vagy a megsemmisítéssel szemben. Például a Hasbro törekszik arra, hogy csak jogszerűen dolgozó alkalmazottaknak biztosítson hozzáférést személyes adatokhoz. A Hasbro emellett rendszeresen felülvizsgálja biztonsági eljárásait a megfelelő új technológiák és megújult metódusok alkalmazásának megfontolása érdekében.

Erőfeszítéseink ellenére nem létezik tökéletes, illetve áthatolhatatlan biztonsági megoldás. Ebből kifolyólag a Hasbro kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy értesíti felhasználóit minden olyan adatvisszaélésről, amely érinti a Hasbro által esetleg birtokolt személyes adataikat a hatályos törvények által előírt módon.

9. Ha Kaliforniában laksz

Nem hagyjuk, hogy bárki más felhasználja az Alkalmazásunk adatait vagy a Játékinformációt arra, hogy téged célozva eladjon dolgokat.

FELNŐTTEKNEK: 2005 óta a kaliforniai polgári törvénykönyv (California Civil Code) 1798.83-as szakasza feljogosítja a Kaliforniában lakó felhasználókat arra, hogy kikérjenek bizonyos adatokat arra vonatkozóan, hogy miként adunk ki személyes adatokat harmadik feleknek közvetlen üzletszerzési célokra. Szándékosan nem osztunk meg a Hasbro által a Mobilalkalmazásokon keresztül összegyűjtött személyes adatokat harmadik féllel közvetlen üzletszerzési célokra. Ha mégis bármilyen kérdése van az adatkiadási szabályzatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk:

Hasbro, Inc.
Attn: App Administrator
1027 Newport Avenue, Mailstop: A906
Pawtucket, RI 02861
(800) 255-5516

10. Hogyan kérdezhetsz bennünket?

Reméljük, hogy sikerült segítenünk annak megértésében, hogyan kezeljük az adataidat. Ha szeretnél többet megtudni, ide kattintva bármit megkérdezhetsz tőlünk, illetve megkérheted anyukádat vagy apukádat, hogy hívjon fel minket, küldjön nekünk e-mailt vagy levelet az alábbi kapcsolattartási adatokat felhasználva:

FELNŐTTEKNEK: Kapcsolat:
Ha bármilyen kérdése vagy kifogása van a jelen MPP dokumentummal kapcsolatban, például úgy véli, hogy az Alkalmazásunk véletlenül hozzájutott az Ön és/vagy a gyermeke személyes adataihoz, forduljon hozzánk:

Az Egyesült Államok területén kívüli szülők és fogyasztók:

Email: consumer_affairs@hasbro.co.uk

Díjtalanul hívható telefonszám: 00800 2242 72 76

Esetleg írjon címünkre:
Hasbro Consumer Affairs Department
PO Box 43
Newport
Gwent NP19 4YH

Adatvédelmi tisztviselői kérelmek esetén: DPO@hasbro.com.

Az Egyesült Államok határain belül élő szülők és fogyasztók:

Hasbro, Inc.
Attn: App Administrator
1027 Newport Avenue, Mailstop: A906
Pawtucket, RI 02861
(800) 255-5516

Minden egyéb probléma esetén: http://corporate.hasbro.com/en-us/consumer-care.

A fentebb említetteknek megfelelően a Hasbro rendelkezik az ESRB Privacy Certified Program licencével. Ha úgy gondolja, hogy nem reagáltunk adatvédelemmel kapcsolatos megkeresésére vagy nem foglalkoztunk érdemben a megkeresésével, forduljon az ESRB testülethez a https://www.esrb.org/privacy/contact.aspx oldalon, vagy a következő címen:

ESRB
Attn: Privacy Certified Program
420 Lexington Avenue, Suite 2024
New York, NY 10170
privacy@esrb.org

11. Mikor és hogyan változhat meg mindez?

Előfordulhat, hogy az itt leírtakat módosítjuk. A fent szereplő dátum jelzi, hogy mikor tettük ezt utoljára.

FELNŐTTEKNEK: Bármikor jogunkban áll módosítani a jelen MPP rendelkezéseit (például a jogi, a technológiai vagy az üzleti környezet változásai következtében), és ezeknek a változtatásoknak az időpontját kötelezően jelezzük a jelen MPP dokumentum elején szereplő dátum módosításán keresztül. A jelen Adatvédelmi szabályzat frissítése esetén megfelelő intézkedéseket hozunk az Ön értesítésére vonatkozóan, az általunk végrehajtott változtatások fontosságával összhangban. Kérni fogjuk a beleegyezését az Adatvédelmi szabályzat minden módosítása esetén, ha és ahol ezt a hatályos adatvédelmi törvények előírják.